BRAINCANDY IS VERHUISD!

Braincandy is verhuisd

Eindelijk is het zover! Braincandy is ingetrokken in het nieuwe kantoor. Je kunt ons vinden in het centrum van Gemert op het Binderseind 18. Vanaf nu kunnen ook ondernemers uit de gemeente Gemert-Bakel terecht bij dit toffe (online) marketingbureau.

Het kantoor zit in een oud pand van de Marechaussee. Dat herken je aan het embleem op de gevel. Heel vroeger werden de boeven hier tijdelijk vastgezet. Bovendien heeft in deze straat een trammetje gereden met een niet al te beste reputatie, De Goede Moordenaar.

Het kantoor biest daarnaast ook flexibele werkplekken voor zelfstandigen. Het is mogelijk om een volledig ingerichte en all-inclusive werkplek te huren voor de korte of lange duur. Super handig als je niet een heel kantoor voor jzelf wilt huren en je ook niet graag aan de keukentafel zit. Lees meer op de website werkplek-gemert.nl

Kom je binnenkort langs?
Parkeren is mogelijk in de straat en op het plein. En als je alle inspiratie wilt laten bezinken kun je lekker uitwaaien tijdens een adembenemende wandelroute langs het oude kasteel van Gemert.

Post Tags: