ACADEMIE VOOR PODOLOGIE.

Academie voor Podologie is dé kennisinstelling die deeltijdopleidingen en bij- en nascholingen voor podologie en podotherapie verzorgt door praktijk en theorie samen toe te passen met de nieuwste technieken. Ze zijn de de enige deeltijdopleider in Nederland, naast je werk kun je dus een opleiding volgen.

AVP (Academie voor Podologie) is niet zomaar een opleider. Volgens hun visie is leren effectief bij een goede mix van kennis, houding en vaardigheden. De kostbare studie-uren willen ze doelmatig inzetten. De docenten en onderwijskundigen zijn daarom kritisch op de inhoud van het onderwijsaanbod. Het kennisaanbod en de opdrachten bestaan slechts uit wat relevant en actueel is.

De oude website voldeed niet meer aan de eisen van nu en de inhoud was onoverzichtelijk, redundant en het paste simpelweg niet meer bij het aanbod. Ook was de website moeilijk in onderhoud en leverde het de klant heel veel ongemak op.
Ronals Koks, de eigenaar van Academie voor Podologie, had gehoord over Braincandy en belde op. Het was tijd voor een nieuwe website.
De complete oude website ging op de schop en daarvoor in de plaats kwam een nieuwe website met een overzichtelijk aanbod én voor de klant ook nog eens vriendelijk in beheer.

www.academiepodologie.nl

portofolio academie podologie website met informatie over podologie

10 augustus 2020

logo van academie podologie met een voet van skelet

Categorieën: Vormgeving / Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website voor opleidingsinstituut

  Bied je opleidingen, workshops en cursussen aan? Dan is de presentatie van je aanbod erg van belang. Een website voor opleiders moet duidelijke content bevatten, aansprekend beeldmateriaal en informatie over de kosten. Ook is het mogelijk om een agenda en afsprakenmodule toe te voegen. Zo kunnen studenten en geïnteresseerden zich eenvoudig inschrijven en ben jij actueel op de hoogte van de inschrijvingen (en afmeldingen). Voor een nauwkeurige en overzichtelijke website voor opleidingen en ander cursusaanbod ben je bij Braincandy aan het juiste adres.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.