BEDRIJVEN KONTAKT GEMERT-BAKEL.

Als lid van de businessclub Bedrijven Kontakt Gemert-Bakel vonden wij het superleuk dat we voor hen een nieuwe website mochten bouwen. De vorige website was enorm verouderd en ook absoluut niet functioneel meer.

Belangrijk in de nieuwe website voor BKG was dat er een agenda toegevoegd zou worden waarin events en vergaderingen overzichtelijk konen worden gepresenteerd. En een grote wens was een goed en duidelijk overzicht van alle leden. We zijn immers een bedrijvenvereniging en netwerken is een van de pijlers van BKG.

Ledenoverzicht
Het ledenoverzicht is goed gelukt. Er kan gezocht worden op bedrijfstak en op trefwoord. Alle leden zijn voorzien van logo, belangrijke (contact)gegevens, profielfoto en het is mogelijk om een eigen stukje tekst toe te voegen.

Agenda en inschrijven
Ook de agenda staat er nu goed in. Netwerkbijeenkomsten, vergaderingen en bedrijfsbezoeken kunnen allemaal toegevoegd worden. De agenda is eveneens gekoppeld aan een inschrijfformulier en via de backend kan er eenvoudig een lijst met inschrijvingen worden geëxporteerd. Er zijn nog veel meer instellingen mogelijk, zoals geautomatiseerde e-mailing en inschrijfkosten, maar dat is voor BKG niet van toepassing.

Bedrijf aanmelden
Het inschrijfformulier is een standaard formulier van CF7 met diverse integraties zoals keuzeopties, uploadmogelijkheden, omschrijvingen etc. Eenvoudig om te maken, gratis, onderhoudsvrij én super functioneel voor op desktop, tablet en mobiel.

Neem een kijkje op www.bedrijvenkontaktgemert-bakel.nl. Is jouw bedrijf gevestigd in Gemert-Bakel, schrijf je dan vooral in!

portfolio bedrijven kontakt gemert bakel website

29 juni 2021

portfolio bedrijven kontakt gemert bakel

Categorieën: Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website met agenda, ledenoverzicht en inschrijfformulier

  Voor BKG (en eigenlijk voor veel andere klanten ook) is het wenselijk dat de website goed onderhouden kan worden en dat het bestuur de website zelf kan aanpassen. Denk aan het toevoegen van tekst, beeld, blogberichten, events en leden. En zoals we voor elke klant doen, hebben we ook BKG een mini-cursus WordPress gegeven. Wel zo prettig en duurzaam.

  Neem contact op voor meer informatie en om je wensen en alle mogelijkheden voor jouw website te bespreken.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.