BLINCK.

Schoonmaak is een belangrijke zaak, gelukkig weten ze bij Blinck Schoon daar alles van. Dagelijks verzorgt hun team van gemotiveerde en vakkundige medewerkers de schoonmaak van opdrachtgevers in de randstad, het midden, noorden en oosten van het land. Blinck schoon, dat is zowel uw als hun visitekaartje.

Blinck Schoon heeft de bouw van hun website toevertrouwd aan Braincandy. Bovendien hadden ze de wens om organisch goed gevonden te worden. Braincandy heeft de bestaande teksten volledig geredigeerd en conform de seo richtlijnen geschreven. Vanaf het moment dat de website online gaat werpt dit al zijn vruchten af. Daarnaast werkt Braincandy ook aan de organische vindbaarheid van de website. Maandelijks wordt er geïnvesteerd in seo en linkbuilding waardoor Blinck Schoon verzekerd is van een mooie plek bovenaan Google.

www.blinckschoon.nl

7 juli 2017

Cases Braincandy: Schoonmaakbedrijf Blinck

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Een nieuwe website nodig én goed gevonden willen worden in Google?

  Tijd voor een nieuwe responsive website? Een aantrekkelijke en informatieve website die ook nog eens goed gevonden wordt in Google? Braincandy verzorgt dat! Onze tekstschrijfster is goed opgeleid en heeft brede interesses. Zij vertaalt uw boodschap naar een seo gerichte tekst voor op de website. Bovendien adviseren we onafhankelijk over zoekmachine optimalisatie (SEO, linkbuilding) en online marketing (Google AdWords Search, Remarketing en Display). Neem nu contant op voor een adviserend gesprek.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.