DIGI GROEP.

Digi Groep bestaat uit een aantal stabiele en vooruitstrevende drukkerijen verspreid in Nederland. Zij bundelen de krachten en investeren samen in diverse projecten. De samenwerking is vertrouwd en de sfeer goed. De leden zijn ervan overtuigd dat samenwerking ze verder brengt dan solo de markt bestieren. Ze hebben belang bij elkaars succes, niet kortstondig, maar voor de lange termijn.

MDMX is de uitvoerende tak van Digi Groep. De gehele club aan grafische ondernemers profiteert van vele voordelen zoals collectieve inkoop, advies over wetgeving tot en met begeleiding in het proces van ISO certificering.

We hebben MDMX inmiddels voorzien van een nieuwe website en dan kan Digi Groep uiteraard niet achterblijven. Voor de leden én voor alle stakeholders is het belangrijk dat zij zien hoe sterk het grafische netwerk is. Middels een professionele onepage website worden de voordelen van de club uitgelicht en kunnen geïnteresseerden meer lezen over de leden.

www.digigroep.com

digi groep website met informatie over de site

6 mei 2020

logo digigroep met foto van mensen in gesprek

Categorieën: Vormgeving / Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Professionele onepage bedrijfswebsite

  Heb jij een ‘digitaal visitekaartje’ nodig voor jouw bedrijf en wil je geen hoge kosten maken voor een volledige website. Dan is een onepage website de oplossing. Met een onepage website staat vrijwel alle informatie op één pagina. Dat scheelt enorm in de kosten voor web development. En het is perfect mogelijk om je volledige huisstijl te integreren op een onepage website. Kijk maar eens op www.digigroep.com en oordeel zelf.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.