DORRESTIJN.

Dorrestijn Internationaal Transport en Logistiek is een grote speler in de markt en ontzorgt haar klanten op het gebied van volle wagen zendingen, deelzendingen, warehousing en fulfilment. Een innovatief en ambitieus bedrijf dat continue investeert in schonere motoren, opleiding en training en zelfs voorlichting geeft op basisscholen. Met ruim 60 medewerkers bedient Dorrestijn klanten in de Benelux en Duitsland.

Dorrestijn was al lange tijd bezig met het opzetten van een nieuwe website en bleef haken op geschikte webteksten. Teksten die op informatief-commerciële wijze de organisatie in beeld brengen en die tegelijkertijd ook het eigen verhaal van Dorrestijn zelf vertellen. Wie ze zijn, wat ze doen en waarom ze dat zo goed kunnen. Daarvoor hebben ze Braincandy ingeschakeld. Aan de hand van een aantal persoonlijke gesprekken zijn er teksten opgesteld die de leek, de senior, de geïnteresseerde en ook de werknemer boeien.

www.dorrestijn.nl

Interesse in maatwerk campagne- en webteksten?

Klop dan aan bij Braincandy. Onze tekstschrijfster luistert naar jouw verhaal, kijkt naar jouw organisatie, kan zich inleven in jouw klanten en maakt op basis daarvan een aantrekkelijk verhaal. Wervend, commercieel of informatief geschreven voor jouw website, blogberichten, direct mail, digitale nieuwsbrief, bedrijfscommunicatie, vacatures, etc.

NEEM CONTACT OP

7 april 2017

cases braincandy: Dorrestijn Transport

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.