FEETURE INSOLES.

Het valt misschien niet zo op, maar heel veel mensen hebben pijn- en bewegingsklachten die worden veroorzaakt door afwijkingen in de voeten. Voor veel van deze klachten zijn aangepaste schoenzolen een oplossing. De productie van deze zolen is altijd maatwerk en dus heel nauwkeurig.
Feeture Insoles heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in technologische verbeteringen in het productieproces waardoor de zolen efficienter en sneller gemaakt kunnen worden en bovendien naadloos aansluiten bij de drager. De kwaliteit is zeer hoog waardoor er veel draagcomfort is en de zolen langer meegaan. Deze technologie is gepatenteerd en wordt nu internationaal via dealers aangeboden.

De website is fris en bevat een mooie 3D tekening die goed aansluit bij de 3D printtechnologie. Vanwege het internationale is de website tweetalig en in de toekomst wordt de website uitbreid met een locatiezoeker waarin alle dealers zijn opgenomen.

Neem een kijkje op www.feetureinsoles.com en laat je inspireren.

portfolio feeture insoles website diverse landingspaginas

18 december 2020

portfolio feeture insoles afbeelding 3d zool

Categorieën: Vormgeving / Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website met technische tekening voor fabrikanten

  Bij Feeture Insoles draait het vooral om de productie van schoenzolen. Het draait vooral om de 3D printtechnologie en de overtuiging dat deze computergestuurd en feilloos is. Ben jij fabrikant van een bepaald product en wil je de productie ervan alsmede het eindproduct professioneel etaleren, dan kan Braincandy je helpen met de bouw van een website en ontwikkeling van de huisstijl. Neem contact op voor meer informatie en om je wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.