FOTOSTUDIO 78.

Een van de oudste klanten van Braincandy en nog steeds tevreden! Naast onze online werkzaamheden voor seo en sea hebben we ook de nieuwe website mogen maken voor Fotostudio87. En dat vinden we heel bijzonder.

Fotostudio87 is dé expert op het gebied van particuliere fotoshoots en bedrijfsfotografie. Neem maar eens een kijkje op de website. De fotograaf, Remco van den Braak, heeft oog voor detail en een perfecte beheersing over zijn apparatuur en belichting. En dat zie je terug in zijn foto’s. De foto’s van Fotostudio87 zijn kwalitatief hoogstaand, smaakvol en tijdloos.

Daarnaast werkt hij ook veel in opdracht van bedrijven voor het maken van bedrijfsreportages, teamfoto’s en zakelijke portretten. Dat doet hij met dezelfde motivatie en op hetzelfde kwaliteitsniveau. Het is niet voor niets dat wij veel werken met Fotostudio87 voor onze andere klanten wanneer zij foto’s nodig hebben voor hun nieuwe website.

De website heeft een strak en tijdloos design en bevat een boekingsmodule voor het boeken van fotoshoots. De boekingsmodule is zo uitgebreid dat er ontzettend veel fotoshoot keuzes en prijsstellingen mogelijk zijn. Daarnaast hebben we een webshop gebouwd voor het personaliseren van waardebonnen in de vorm van vouchers. Samen met onze seo & sea werkzaamheden heeft Fotostudio87 geen omkijken meer naar acquisitie. Hij is goed vindbaar én zijn website is overtuigend waardoor hij geniet van een gezonde aanwas aan klanten.

Neem een kijkje op www.fotostudio87.nl, laat je inspireren en boek (of geef) een fotoshoot!

portfolio fotostudio87 website

29 april 2021

portfolio fotostudio87

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website met boekingsmodule en cadeaubonnen webshop

  Bij Fotostudio87 is het belangrijk dat er online fotoshoots kunnen worden gepland. En deze fotoshoots kunnen uiteraard ook cadeau gegeven worden bij speciale gelegenheden. Ben jij fotograaf en werk je op locatie of vanuit je eigen studio? Dan kan Braincandy je helpen met meer omzet. Je website is je visitekaartje en een perfect platform om bezoekers om te zetten naar klanten. Neem contact op voor meer informatie en om je wensen en alle mogelijkheden voor jouw website te bespreken.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.