Project omschrijving

FOTOSTUDIO87.

Fotostudio87 maakt prachtige foto’s in verschillende categorieën zoals zwangerschapsfoto’s en glamourshoots. Tot in finesse bewerkt voor een prachtig mooi resultaat. En om het compleet te maken worden de shoots ondersteunt door visagie en hairstyling. Remco van den Braak, eigenaar van Fotostudio87, is een zeer kundig fotograaf met oog voor detail. Hij weet iedereen op zijn of haar mooiste moment vast te leggen. Zijn foto’s worden alom geprezen.

Fotostudio87 wil in Almere goed gevonden worden. Daarvoor moet zijn website hoog staan in de organische en betaalde zoekresultaten van Google. Om dit te bereiken voeren we maandelijks SEO en linkbuilding onderhoud uit. Daarnaast adverteren we in Google Ads met Search camganes. De resultaten mogen er wezen en dat verklaart direct zijn volle agenda!

www.fotostudio87.nl

Ook hoog scoren in Google?

Laat je dan adviseren door Braincandy. Wij maken graag een plan van aanpak op maat voor jouw organisatie. Hiervoor kijken we naar de te realiseren groei en het investeringsbudget. Van daaruit werken wij aan een betere positie in de zoekresultaten voor jouw organisatie. En we zijn transparant over onze werkwijze. De beste weg naar boven is via Braincandy.

7 april 2017

cases braincandy: Fotostudio87

HOE KUNNEN WE HELPEN?

    Deel deze case!

    Bekijk meer cases: