GARAGE ROOS.

BMW en MINI rijders gaan naar Garage Roos voor kwalitatief hoogstaand onderhoud met originele diagnose apparatuur, hardware en gereedschappen. Daarmee is Garage Roos dé BMW & MINI specialist en dus het beste alternatief voor de dealer.

Deze garage heeft zich toegelegd op het onderhoud en reparaties van de grote automerken en onderscheid zich daarmee van andere reguliere garages. En het is natuurlijk ook mega tof dat ze een Mini als vervangend vervoer ter beschikking stellen!

Een groot klantenbestand moet warm gehouden worden. En daar is Garage Roos goed in met regelmatig een aantrekkelijke actie en leuke gadget. Garage Roos vertrouwt op Braincandy voor het snel opmaken en versturen van e-mailcampagnes over bijvoorbeeld de bandenwissel. En maandelijks worden de klanten wiens APK bijna vervalt, geïnformeerd zodat ze tijdig een afspraak kunnen inplannen.

www.auto-roos.nl

7 september 2017

cases braincandy: Garage Roos

Categorieën: E-mail marketing / Vormgeving

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Een autogarage en geen tijd voor marketing?

  Dat snappen wij en daarom nemen we het graag over. We ontzorgen je volledig op het gebied van direct mail, e-mailcampagnes, nieuwsbrieven, verjaardagskaarten, Facebook onderhoud, website optimalisatie en ga zo maar door. We kunnen zelfs jouw CRM (bijvoorbeeld CarSystems) onderhouden! Verspil geen tijd meer en maak een afspraak met Braincandy!

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.