Project omschrijving

GEMEENTE ALMERE.

Almere is een stad rijk aan kennis en ambitie. Een stad voor jong en oud. Een stad met een vooruitstrevend ondernemersklimaat. Een ideale stad voor je bedrijf.
Op de website vind je alle nuttige informatie over de bedrijventerreinen van Almere. Of je nu zelf wilt bouwen, kopen of huren. Van terreinen met voornamelijk kantoren tot aan grote industriële bedrijventerreinen met een perfecte logistieke wendbaarheid en directe aansluiting op de A6 en A27. Op zichtlocaties, midden in het groen en goed toegankelijk. Voor iedere sector heeft Almere een ideale locatie op een van de vele bedrijventerreinen beschikbaar. Almere biedt ruim 30 bedrijventerreinen waarvan de helft nog bouwkavels beschikbaar heeft.

Gemeente Almere heeft de bouw van deze bijzondere website toevertrouwd aan Braincandy. Bovendien hadden ze luchtfoto’s van alle bedrijventerreinen nodig. Bij Braincandy zijn ze daarvoor aan het goede adres. De drone luchtfoto’s sluiten perfect aan bij de vormgeving van de website. Daaruit blijkt hoe belangrijk het is dat de werkzaamheden goed gecoördineerd worden.
De overige foto’s (ambassadeurs) zijn gemaakt door onze loyale klant Fotostudio87. Een Almeerse top fotograaf die zijn vak verstaat.

www.bedrijventerreinenalmere.nl

22 augustus 2017

Drone foto Weerwater Almere

HOE KUNNEN WE HELPEN?

    Vergroot de interesse op je website door gebruik van luchtfoto’s

    Verras je bezoekers met spetterende luchtfoto’s. Onze ervaren drone piloot en fotograaf leggen jouw bedrijf en werkgebied vast, van binnen en buiten. Beeld zegt meer dan 1.000 woorden en dan geldt zeker voor luchtfoto’s. De kosten voor luchtfotografie vallen reuze mee. Er is dus geen reden om het niet te doen. Meer informatie? Neem direct contant op!

    Deel deze case!

    Bekijk meer cases: