Gemert Vorstendom.

In Gemert ben je niet zomaar! En daar zijn we het volledig mee eens. Gemert is een dorp rijk aan historie. Met prachtige natuur, groot cultureel erfgoed, een groot plein vol horeca, gezellige winkelstraat en veel fietsroutes biedt Gemert vertier voor toerist én inwoner.

Gemert is een ondernemend dorp. Van kleine dienstverlening tot en met grote internationale bedrijven: ze ondernemen allemaal vanuit Gemert. De ondernemers in het centrum van Gemert hebben zich verenigd in een BIZ. Vanuit deze BIZ is het Gemert Vorstendom omarmd.

Naast dat we als Gemertenaren gewoon trots volk zijn, hebben we ook heel veel te bieden. Een van de eerste activiteiten is het drukbezochte Gemert Mert en daarvoor was er een grote wens om de kraamverhuur te automatiseren. Dit was de start van de nieuwe website: Gemert Vorstendom.
Inmiddels is er ook een vacature module toegevoegd en staan de nieuwe activiteiten weer in de planning.

De website is nog volop in ontwikkeling en moet een platform worden voor alle bedrijven, verenigingen en lokale initiatieven. Een website voor inwoners en toeristen.

case GemertVorstendom desktop tablet mobiel

15 juni 2022

uitgelichte afbeelding

Categorieën: Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website met webshop, vacatures en sollicitatie mogelijkheid

  Hoe handig is dat: een website voor lokale ondernemers waarin al hun vacatures staan én waarbij bezoekers rechtstreeks kunnen solliciteren? Voor centrumondernemers van Gemert Vorstendom in ieder geval een uitkomst! Vacatures worden geplaatst en kunnen zelfstandig worden beheerd, er kan worden gesolliciteerd en er kunnen gezamenlijke wervingscampagnes worden gemaakt. Wil jij dit ook voor jouw WordPress website? Laat het ons weten!

  NEEM CONTACT OP