HAIR COMPASS.

The Hair Compass is een luxueuze kapperszaak in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Bij deze kapperszaak laat je jezelf verwennen en waan je je voor heel even in andere werelden. Reis met The Hair Compass mee naar Bali tijdens een ontspannende hoofdmassage met etherische oliën. Geef je haar weer glans op 5th Avenue NY en laat je knippen in de stijlvolle sferen van Parijs. Daarnaast kun je ook voor terecht voor een heerlijke beauty behandeling in de schoonheidssalon. Lees alles over The Hair Compass op hun website.

The Hair Compass is geopend in maart 2018. The Hair Compass is geen gewone kapsalon, zij hebben zich laten inspireren door wereldse invloeden. Dit gevoel hebben wij verwerkt in de website. Het beeld is geschoten door onze huisfotograaf Fotostudio87 en Braincandy heeft de website en de teksten verzorgd.

www.haircompass.nl

10 april 2018

Case Braincandy: Kapsalon Hair Compass logo

Categorieën: Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Een website die aansluit bij de beleving

  Een mooie website is niet genoeg. De website moet aansluiten bij de huisstijl en de beleving die bezoekers ervaren wanneer zij de winkel of het kantoor binnenlopen. Pas dan is het gedachtegoed van je onderneming volledig volledig geïntegreerd in je huisstijl. Meer informatie? Neem direct contant op!

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.