HUBO & DECORETTE.

Een uniek totaalpakket in doe-het-zelf én woninginrichting. Dat tref je bij Hubo-Decorette in Beek en Donk en in Mill. Bij de Hubo en Decorette kun je inspiratie opdoen, advies vragen en alles vinden voor je verbouwing, renovatie en inrichting van je woning of appartement. Bij de Hubo enDecorette in Beek en Donk en Mill hebben ze woninginrichting en bouwmarkt onder één dak en ruime parkeergelegenheid. Ga langs in de winkel of plan online een afspraak in voor advies door de stylist.

Arno en Erik, ondernemers van Hubo Decorette in Beek en Donk willen het marketingbudget beter investeren. In plaats van nóg meer advertenties in het weekblad hebben ze gekozen voor een eigen website én Google Ads. Op den duur een vergelijkbare investering, maar met een beter resultaat.

De website is prachtig geworden. Uitgebreid, mooie lay-out, perfecte routing en indeling. Kortom, een website zoals deze hoort te zijn.

www.hubo-decorette.nl

hubo decorette website met informatie

10 maart 2020

portfolio hubo decorette reclame foto van 2 mannen met hubo kleding

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website voor franchise

  Is jouw bedrijf onderdeel van een franchise keten? En merk je dat de landelijke website weinig toevoegt? Wellicht betaal je een x-bedrag per maand aan marketingfee waaronder voor Google Ads. Goed idee, maar het kan rendabeler. Met een eigen website heb je je promotie in eigen hand en dat werkt beter dan een advertentie in een weekblad. Bovendien bereik je met lokale marketing daadwerkelijk de klanten die jij in de winkel wil.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.