Project omschrijving

HUSQVARNA EN GARDENA.

Met al meer dan 330 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Bij de productontwikkeling houdt Husqvarna rekening met prestatie, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers.

De eerste opdrachten voor deze organisatie zijn alweer een aantal jaren geleden. Destijds was Braincandy alleen nog gevestigd in Almere en de organisatie Gardena/Husqvarna zat praktisch om de hoek. Het begon met een mailing met wat handmatige werkzaamheden voor Gardena. Vervolgens kwam er de productie van divers plaatmateriaal voor beursstands bij. Uiteindelijk meldde Husqvarna zich voor de productie van schapkaarten. En op dit moment ontwerpt én produceert Braincandy diverse items zoals uitnodigingen, VIP passen, Instaframes, reclameborden, relatiegeschenken, etc.

www.husqvarna.com

Cases Braincandy: Husqvarna vormgeving, drukwerk, sign

1 december 2019

Cases Braincandy: Husqvarna logo met afbeelding

HOE KUNNEN WE HELPEN?

    Vormgeving

    Heb je doorlopend design opdrachten die met enige haast uitgevoerd moeten worden en waar ook een grafische productie mee gemoeid is? Doe er dan je voordeel mee door de opdracht bij Braincandy neer te leggen. Omdat we (veel) grafische producties in eigen huis doen en een groot grafisch netwerk hebben kunnen we kwaliteit borgen, snelheid garanderen en een goede prijs bieden.

    Deel deze case!

    Bekijk meer cases: