Project omschrijving

KOKS PODOPRAKTIJK.

De registerpodologen van Koks Podopraktijk zijn professioneel opgeleide specialisten die alles weten van voeten en welke invloed de voet kan hebben op de rest van het lichaam. De praktijk beschikt over geavanceerde apparatuur voor de fabricage van steunzolen, orthopedische schoenen en aanpassingen van uw reguliere schoenen. Bij Koks Podopraktijk doen ze alles zelf: van het aanmeten tot en met het maken van de zolen en schoenen.

Koks Podopraktijk is een familiebedrijf dat streeft naar kwaliteit en innovatie zodat ze prettige en effectieve behandelingen kunnen geven. Al in 1951 werd de basis voor de praktijk gelegd en de neiuwe generatie staat klaar om het stokje over te nemen. Samen met een fijn team van professionele collega’s wordt de passie voor voetzorg uitgedragen.

De oude website was zéér verouderd. De informatie was onvolledig en niet meer actueel en ook de presentatie van de praktijk liet te wensen over. Dat paste totaal niet meer bij de huidige moderne praktijk. Het was hoog tijd voor een nieuwe website. Die wens was er al langer en met de komst van Braincandy naar Gemert was de knoop snel doorgehakt. Samen met de marketing collega’s hebben we de wensen doorgenomen en tussentijds frequent afgestemd. De samenwerking was prettig en vlot en het resultaat is naar volle tevredenheid.

www.kokspodopraktijk.nl

portfolio koks podopraktijk website met informatie

19 oktober 2020

logo koks pedopraktijk met schoen

Categorieën: Vormgeving / Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

    Website voor zorgspecialisten

    Een transparante uitleg over de dienstverlening en een vertrouwde omgeving zijn waardevol voor klanten van dienstverleners in de zorgsector. Een website is daarom een waardevolle informatieverzameling en een uitermate geschikt platform om het eerste contact te leggen. Via verschillende mogelijkheden kunnen er bovendien direct afspraken gemaakt worden.
    Voor een duidelijke, functionele en betrouwbare website ben je bij Braincandy aan het juiste adres. We werken zeer nauwkeurig, letten op de kleinste details en denken met je mee over de inhoud en routing van jouw nieuwe website.