MILIEUDEFENSIE.

Milieudefensie is een milieuorganisatie die onafhankelijk te werk gaat. Zij werken aan een betere wereld voor jou en de wereld om ons heen. Duurzaamheid en eerlijkheid zijn hun speerpunten. Ze spreken overheden en bedrijven aan op hun ondernemingsbeleid en willen de aandacht vestigen op bewustwording en verantwoording. Daarmee hebben zij inmiddels al veel resultaat bereikt! Je herkent Milieudefensie ongetwijfeld van de discussies over palmolie, schaliegas en CETA.

De eerste opdracht van Milieudefensie dateert van 2012. Op moment van schrijven werken we al 8 jaar met Milieudefensie. Het begon ooit met traditionele direct mailings naar het volledige donateursbestand en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot doordachte, zeer gesegmenteerde en volledig gepersonaliseerde dm campagnes. Alineawissels, tekst personalisatie, wisselende ondertekening en beeld, verschillende bijlages en enveloppen. Zo ongeveer elk doelgroepsegment wordt zeer individueel benaderd. Het meeste en moeilijkste werk zit in de programmering van het script en de controle daarop. Vanaf daar vliegt de opdracht door de productie heen. Tijdens het productieproces worden er uiteraard diverse tussentijdse controles gevoerd. Dat is een routinematige werkwijze waarmee we kwaliteit van de output borgen.

www.milieudefensie.nl

cases braincandy: milieudefensie direct mail

26 mei 2019

cases braincandy: milieudefensie

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Direct mail met variabele data print

  Variabele data print is niet meer weg te denken bij een direct mail campagne. Afhankelijk van de beschikbare data kunnen wij een voorstel doen voor de insteek van jouw campagne waarbij we optimaal gebruik maken van jouw data. Bovendien produceren we alle direct mail campagnes is eigen huis. Extra vertrouwd, veilig en snel dus!

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.