NATIONAAL OUDERENFONDS.

Het Nationaal Ouderenfonds wil eenzaamheid bij ouderen oplossen en voorkomen door onder andere sociale activiteiten te ontplooien. Ouderen kunnen snel in een isolement raken en deze stichting werkt met man en macht aan een betere en prettigere leefomgeving voor hen.
Voor Nationaal Ouderenfonds telt iedere oudere mee en willen ze dat elke oudere oud moet kunnen worden op een manier die hij of zij wil. Door het ontplooien van sociale activiteiten vergroten ze het sociale netwerk van ouderen en versterken ze zelfredzaamheid en empowerment.

Het Nationaal Ouderenfonds regelt de verzending van alle partijenpost centraal via Braincandy. Van de brief in envelop naar de zakelijk relaties, de periodieke mailing naar de particuliere donateurs tot en met de verzending van het ledenmagazine. Ook het drukwerk wordt door Braincandy verzorgd. Voor het magazine hebben we een benchmark gehouden voor verschillende productiemethoden. De klant heeft uiteindelijk gekozen voor een vellenoffset productie uit eigen land. Een mooie keus en het magazine ziet er daadwerkelijk fantastisch uit.

www.ouderenfonds.nl

cases braincandy: nationaal ouderenfonds direct mail

23 februari 2019

cases braincandy: nationaal ouderenfonds

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Drukwerk en direct mail

  Ouderenfonds regelt de verzending van alle partijenpost centraal via Braincandy. Van de envelop naar de zakelijk relatie, de mailing naar de particuliere donateurs tot en met de verzending van het ledenmagazine.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.