Newstar Veranda & Terras.

Net je bedrijf opgericht en een website met huisstijl nodig? Vaak is het budget voor een website dan gelimiteerd. Maar niet alle websites zijn meteen heel kostbaar. Voor Newstar Veranda & Terras hebben we bijvoorbeeld een zogenaamde ‘onepage website’ gemaakt inclusief logo. En dat logo is weer gebruikt voor op de bedrijfsbus en werkkleding.

Een onepage website is een website bestaande uit 1 (lange) pagina. Die pagina bevat alle belangrijke informatie die je op een normale website vindt, maar dan verkort. Ideaal voor bedrijven met minder budget of waarbij veel content niet nodig is. Met een onepage website kun je toch een professioneel voorkomen tonen en zijn er meerdere mogelijkheden om contact op te nemen.

case Newstar desktop tablet mobiel

8 april 2022

newstar uitgelichte afbeelding

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Onepage website voor startende bedrijven

  Heb je een timmer- of klusbedrijf, ben je coach of werk je in de beauty sector? Dan is een onepage website zeer geschikt. Je kunt veel foto’s plaatsen, een contactformulier, adresgegevens en social media, informatie over je dienstverlening, prijzen, recensies en zelfs voorbeelden van je werk. Op een WordPress onepage website kun je alles doen dat je op een grotere website ook kan, maar dan gewoon wat korter. Dit website type is daardoor goedkoper en nog steeds heel eenvoudig in beheer. Meer weten? Neem contact op!

  NEEM CONTACT OP