NIEUW LEVEN FACILITY GROEP.

Deskundig schoonmaken is een specialisme. Bij Nieuw Leven Facility Groep staan vakkennis, efficiënt werken en goede afspraken centraal. Al bijna 100 jaar, want binnenkort viert deze grote speler op het gebied van schoonmaak en bedrijfsdiensten haar 100 jarige jubileum. Bij Nieuw Leven Facility Groep haalt u ervaring en kwaliteit in huis op het gebied van schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vastgoed services, hospitality diensten, specialistische reiniging, gevelonderhoud, sanitaire voorzieningen en gladheidsbestrijding.

Nieuw Leven Facility Groep vertrouwt op Braincandy voor het ontwerpen van een nieuwe huisstijl en integratie ervan in de bedrijfsdocumenten. En bij een nieuw huisstijl, hoort ook een nieuwe website. Van daaruit hebben we direct doorgepakt met online marketing waarmee dit succesvolle bedrijf doorgroeit naar nieuwe regio’s. Maandelijks verzorgen we de AdWords, Display en Remarketing campagnes. Allen volledig gericht op de beste diensten en getarget op interessante regio’s.

www.nieuwlevengroep.nl

30 augustus 2018

cases braincandy: Nieuw Leven Facility Groep

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Uw huisstijl in een nieuw jasje met een mooie responsive website?

  Tijd voor een nieuwe responsive website? Een aantrekkelijke website die ook nog eens goed gevonden wordt in Google? Braincandy verzorgt dat! Bovendien adviseren we onafhankelijk over zoekmachine optimalisatie (SEO, linkbuilding) en online marketing (Google AdWords Search, Remarketing en Display). Neem nu contant op voor een adviserend gesprek.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.