Project omschrijving

OPEN DOORS.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. ‘Op de bres staan voor vervolgde christenen’, dat is wat Open Doors doet. Ze brengen bijbels en christelijk studiemateriaal naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors opleiding en training en verlenen ze praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Voorlichting bestaat onder andere uit christenvervolging voor christenen in de vrije wereld zodat zij met vervolgde christenen meevoelen en hen actief helpen. En in bedreigde en onstabiele gebieden bereiden ze christenen voor op mogelijke vervolging en lijden.

Open Doors werkt al lange tijd samen met Braincandy voor de productie van drukwerk en direct mail in grote oplages. En dat is heel verstandig van ze. Het drukwerk bestaat uit verschillende items waarvan de planning op elkaar afgestemd moet zijn. Ook de productie van direct mail campagnes moet daarop aansluiten. De postdag is namelijk leidend, want op de dag van bezorging staat een team klaar voor het opvangen van de respons.
Voor het drukwerk wordt bewust een afweging gemaakt in kwaliteit en kosten. Vanwege het grote grafische netwerk van Braincady kunnen we de beste combinaties maken. Op die wijze zijn de kosten beheersbaar en verantwoord.

www.opendoors.nl

cases braincandy: open doors direct mail

6 december 2018

cases braincandy: open doors

HOE KUNNEN WE HELPEN?

    Drukwerk en direct mail

    Open Doors is een van de opdrachtgevers die de direct mail campagnes volledig door Braincandy laat uitvoeren. Verzorgen van drukwerk is een beoefende taak van Braincandy. Met een groot grafisch netwerk kunnen we vrijwel elk drukwerkproduct verzorgen. En juist bij direct mail is het van belang dat de planning tot op het uur nauwkeurig is en de kwaliteit goed is, want tijd voor herstel is schaars. Geen stress en de zekerheid dat het goed komt? Laat dan je direct mail campagnes verzorgen door Braincandy!

    Deel deze case!

    Bekijk meer cases: