Project omschrijving

PRO DM.

Een op en top direct mail productiebedrijf, gespecialiseerd in variabele data printing. Dat is Pro DM. Met een groot machinepark, veel ervaring en brede kennis bedienen zij klanten in Nederland, België en Duitsland in uiteenlopende branches.

Kleine en grote, eenvoudige en complexe opdrachten, ze worden door Pro DM vakkundig uitgevoerd en je zult versteld staan van de service die dit bedrijf  biedt. Vaste contactpersonen, korte lijnen en duidelijke communicatie, dat heeft mede hun succes bepaald.

Pro DM schakelt Braincandy in voor het ontwerpen en samenstellen van de direct mail campagnes. Daarbij horen: doelgroep segmentatie, propositie en grafische vormgeving.

Daarnaast brengt Pro DM al haar drukwerk inkoop onder bij Braincandy. Wij hebben een groot netwerk van allerlei soorten grafimedia bedrijven en weten goede afspraken te maken voor prijs, kwaliteit en servicekaders.

Op zoek naar direct mail of kwaliteitsdrukwerk?

Maak jij gebruik van direct mail of wilt je weten of dit een geschikt marketingkanaal is? Maak dan een afspraak met Braincandy. Wij kennen alle ins & outs over direct mail en kunnen je meer dan prima adviseren.
Ook voor drukwerk inkoop kun je vertrouwen op de expertise van Braincandy. Van drukwerk t/m belettering, sign en fulfilment. Wij verzorgen de beste deal, ook voor de porto.

7 december 2016

ProDM grafisch productiebedrijf

HOE KUNNEN WE HELPEN?

    Deel deze case!

    Bekijk meer cases: