Raaijmakers Tegels en Sanitair.

Tegelzettersbedrijf, leverancier van tegels en sanitair en zo ongeveer allrounder als het gaat om het installeren van badkamers en andere sanitaire ruimtes. Dat is Raaijmakers in Gemert. Een bekende naam met een nog opvallender voorkomen: de ruim 20 blauwe bedrijfsbusjes die je werkelijk óveral tegenkomt.

Gewoon goed werk afleveren en mond-tot-mondreclame waren bij Raaijmakers de succesfactoren. De verouderde website was daarnaast wel een doorn in het oog. Hoog tijd om deze aan te pakken.

Met een bulk aan mooi fotomateriaal konden wij aan de slag. De opdracht: niet te chique, functioneel en bovenal herkenbaar. Dus dat hebben we gedaan. De lichtblauw met oranje kleurstelling is volledig doorgevoerd en straalt onmiskenbaar Raaijmakers Tegels en Sanitair uit. Soms twijfel je wel eens of je op de juiste website zit, maar bij Raaijmakers is dat niet het geval. Het oerdegelijke en gerenommeerde tegelzettersbedrijf staat er nu ook digitaal weer strak op.

En het mooie is: binnen enkele weken was de investering al terugverdiend, alleen al door de aanbiedingen die er nu netjes bij staan.

Neem zelf een kijkje: Raaijmakers Tegels en Sanitair.

case raaijmakers desktop tablet mobiel

17 mei 2022

uitgelichte afbeelding 2

Categorieën: Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website voor bouwbedrijven met showroom

  Binnen de sanitaire dienstverlening zijn er veel bedrijven die een showroom hebben én het volledige bouwproject kunnen verzorgen. De showroom wil je er uiteraard netjes op zetten en je wil laten zien dat je als installatiemonteur of tegelzetter ook van aanpakken weet. Dat kan goed samen! In de meeste gevallen is het een combinatie van de bedrijfscultuur en het klantsegment die de stijl bepaalt. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op!

  NEEM CONTACT OP