SALUTEM.

Salutem Almere, onder leiding van Katinka van der Linden, leert je bewust te worden van je eigen mogelijkheden en kansen waardoor je weer op jezelf kunt vertrouwen. Ze geven je handvatten om deze kracht te zien en te gebruiken. Met Salutem Almere werkt Katinka aan het creëren van een samenleving waar iedereen op zijn of haar eigen wijze kan deelnemen aan de maatschappij.

Katinka van der Linden, eigenaar van Salutem Almere, wilde een huisstijl die bij haar past en daardoor herkenbaar is. Geen statig dertien-in-een dozen logo, maar iets persoonlijks. En dat is gelukt. Voorts hebben we een functionele basiswebsite gemaakt die volledig aansluit op haar wensen: een eigentijds design, prettige routing, gebruiksvriendelijk cms en met low maintenance.

We hebben een huisstijl ontworpen die past bij het vriendelijke karakter van Katinka. De vlinder staat voor vrijheid en kracht. De huisstijl is volledig geïntegreerd in de website. Hiermee is de website is een representatief visitekaartje voor deze mooie organisatie in Almere.

www.salutem-almere.nl

16 mei 2017

cases braincandy: Salutem

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Een goede ‘basis-website’ of juist een stevige professionele website nodig?

  Laat deze dan door Braincandy bouwen. Ons team van webdeveloppers bestaat uit louter professionals die kwalitatief goede websites bouwen, voor zowel de ‘basis’ als de uitgebreide maatwerk website. En we houden bij de bouw direct rekening met de Google-richtlijnen. Daar ga je achteraf profijt van hebben. Neem contact op met Braincandy om de wensen voor jouw website door te nemen.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.