SAMEN WIJZER.

SamenWijzer is een organisatie die zicht uitsluitend richt op kwaliteitsverbetering in het primair onderwijs. Opdrachtgevers van SamenWijzer zijn schoolbesturen die hun onderwijsinstelling willen verbeteren door het opleiden van interne auditoren. Deze auditeren leren ‘waarderend’ auditen. Zo krijgen scholen meer grip op kwaliteit.

Op aanbeveling van onze vormgever is SamenWijzer bij Braincandy terecht gekomen. We hebben samen de wensen van de organisatie doorgenomen en de mogelijkheden besproken. Het gevoel zat meteen goed. De opdracht was duidelijk: een strakke website met diverse responsmogelijkheden en event inschrijving. En dat hebben we gemaakt. De website is naar volle tevredenheid opgeleverd en we hebben direct doorgepakt met een direct mail voor het seminar.

www.samenwijzer.eu

Cases Braincandy: SamenWijzer nieuwe website

10 september 2019

cases braincandy: samenwijzer

Categorieën: Direct mail / Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website voor start-up

  Ben je net begonnen met je eigen bedrijf, dan heb je uiteraard een website nodig. Voor een start-up kan dat best lastig zijn. Er is waarschijnlijk nog weinig beeldmateriaal beschikbaar en de indeling vind je misschien ook lastig te bepalen. Geen nood, Braincandy komt to the rescue!
  Bij onze web development houden wij rekening met de drempels die starters en zzp’ers mogelijk hebben. Vertel ons over jouw bedrijf en wij komen terug met een website die daarbij past. We denken met je mee over de menu indeling, pagina lay-out en zorgen ervoor dat er een logisch opgebouwde, mooi uitziende website wordt gerealiseerd.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.