Project omschrijving

SIEBERS BLOEMWERKERS.

Tom Siebers onderging een metamorfose. En dat was tijd ook! Tom Siebers is een enorm creatief in de bloemsierkunst. Hij heeft ook deelgenomen aan diverse wedstrijden waaronder het tv programma Hollands Beste Bloemstylist.

Naast de grote bloemenwinkel in De Mortel, verzorgt Tom ook de gehele bloemstyling voor events, trouwerijen en interieurs. Met deze extra dienstverlening was het tijd voor een nieuwe naam, een nieuw logo, nieuwe huisstijl met drukwerk én een nieuwe website. Hiermee is er een eind gekomen aan het merk ’t Bluumke en worden de werkzaamheden in de breedte doorgezet onder Siebers Bloemwerkers.

Braincandy heeft de website en webshop ontwikkelt en verzorgde alle benodigdheden rondom de nieuwe huisstijl: drukwerk, spandoeken, vlaggen, gevelreclame, etc.

Neem een kijkje op www.siebersbloemwerkers.nl, bestel een prachtboeket droogbloemen of bezoek hun winkel in De Mortel. Het is zeker de moeite waard!

portfolio siebers bloemwerkers website

29 juli 2021

portfolio siebers bloemwerkers

Categorieën: Druk & print / Vormgeving / Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

    Combinatie website met webshop

    Heb je een winkel of verkoop je bijproducten die ook eenvoudig online verkocht kunnen worden, dan is een combinatie van website en webshop dé oplossing. We hebben al veel van dergelijke combinaties gemaakt en kunnen een webshop moeiteloos integreren in een nieuwe of bestaande WordPress website. Een gevulde shop, alle betaalmogelijkheden, een geautomatiseerd bestelproces en noem maar op. Meer weten hierover en wat geschikt is voor jouw website, winkel en bedrijf? Neem contact op met ons om je wensen en alle mogelijkheden te bespreken.

    Deel deze case!

    Bekijk meer cases: