SNELTESTEN BRABANT.

Steeds meer ondernemers in Gemert-Bakel & Laarbeek krijgen te maken met uitval van personeel omdat er lang gewacht moet worden op de uitslag van corona testen. Een uitdaging die om een goede oplossing vraagt. Sneltesten Brabant is ontstaan doordat huisarts Geert Oerlemans en ondernemer Mark Bankers dit probleem snel en op medisch verantwoorde wijze op willen lossen.

Mark Bankers, mede-ondernemer in Gemert, stapte vorige week bij ons binnen. Ze hadden een idee en wilden snel actie ondernemen. Say no more, want Braincandy weet wat dat betekent.
Geert en Mark willen een Corona sneltest straat opzetten. En daarvoor is een website nodig waar de tickets gekocht kunnen worden en afspraken ingepland kunnen worden. Met die wens op het netvlies hebben we de opdracht voor de ontwikkeling van een Corona sneltest website verder uitgewerkt.
Met een schuin oog keken we naar andere websites voor Corona Sneltest Drive Throughs, maar zó moest het in ieder geval níet worden. Te vaak werd er afbreuk gedaan aan duidelijke informatievoorziening en andere functionaliteiten. En als we bij Braincandy iets doen, dan doen we het goed. Tot in detail. Onze website voor de Corona sneltest straat wilden we grafisch goed vormgeven met een praktische informatieve functie, uitstekende route en prettig gebruiksgemak.
Ook moet de Corona Sneltest straat website aansluiten op de behoefte van ondernemers. Zij moeten (vooraf) tickets kunnen kopen voor hun medewerkers en de medewerkers moeten zelf hun afspraak kunnen plannen. Uiteraard hoort daar ook gedegen factureringssysteem bij.

En zo ontstond de website voor Sneltesten Brabant. Via een ticketingsysteem worden er tickets met unieke QR codes gemaakt die door de medewerkers van de huisartsenpraktijk in de snelstraat gescand kunnen worden en direct afgeboekt worden. De tickets worden via een allround webshopsysteem verkocht (WooCommerce) en via een afsprakenmodule kunnen afspraken worden ingepland met tijdsblokken van 5 minuten. Na de bestelling ontvangt de klant automatisch een bevestiging, downloadlinks voor de tickets en een factuur met btw specificatie.

De website is in 5 dagen uitgedacht, gemaakt én opgeleverd.

En uiteraard moet er wat reclame gemaakt worden. Vrijwel alle bedrijven in de omgeving hebben een e-mailcampagne ontvangen die door Braincandy is vormgegeven en verzonden. Iedereen is uiteraard welkom om zich te laten testen op Corona. Met deze e-mailing hebben we ons gericht op ondernemers. Vanaf de verzending van de e-mailcampagne zijn de verkopen explosief gestegen en de openingstijden verruimd wegens populariteit.

(De website is wegens sluiting per okt 2021 offline).

portfolio sneltesten brabant informatie op website

2 november 2020

portofolio sneltesten brabant afbeelding met corona sneltest

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website met webshop voor Corona sneltest straten

  Voor de Corona Sneltest Drive Through straten is het van belang dat cliënten hun testen online kunnen kopen én betalen. De testen worden op hoog tempo afgenomen en dan is er geen tijd voor allerlei administratieve handelingen aan de auto. Het verschil met onze website t.o.v. de andere Corona sneltest websites is dat we de afsprakenmodule hebben losgekoppeld van de betaling. Zo kunnen ook werkgevers tickets kopen voor hun werknemers en kunnen de werknemers zelf een afpsraak inplannen. De werknemers die de test afnemen hoeven enkel het ticket te scannen en het telefoonnummer te controlen. Snel, eenvoudig én hygienisch!

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.