STICHTING ALKIND.

Stichting Alkind zet zich in voor kinderen en jongeren met een fysieke beperking en/of sociale afstand tot leeftijdsgenoten. Het werkterrein is Almere en omgeving en vanzelfsprekend is de stichting nauw verbonden met het Almeerse speciale onderwijs.
Het doel is dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren met een beperking plezier kunnen maken en zich ongeremd kunnen ontwikkelen. Immers, een beperking voor hen zou geen beperking in hun leefomgeving mogen zijn.
De stichting ondersteunt families, verenigingen en scholen die mede zorg dragen voor kinderen en jongeren met een beperking. Zo bieden ze steun bij het verwerven van noodzakelijke middelen, initiëren ze activiteiten waar geen andere financiering voor beschikbaar is en staan er vrijwilligers klaar met raad en daad.

Marcia Coppens, mede-eigenaar van Braincandy, is in 2014 aangetreden als bestuurslid van Stichting Alkind. Ze is vanzelfsprekend nauw betrokken bij de doelstellingen en activiteiten van de stichting.

Stichting Alkind heeft de ambitie door te groeien tot een van de grootste stichtingen in Almere en omgeving. Een herpositionering met bredere doelstelling was het gevolg. En bij een nieuw jasje hoort ook een actueel marketing en communicatieplan. Een opgave die bij Marcia in goede handen is.

www.alkind.nl

10 april 2017

Cases Braincandy: Stichting Alkind afbeelding met kind

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Op zoek naar communicatiemiddelen voor jouw stichting?

  Betrek Braincandy bij jouw plannen. We hebben veel ervaring met stichtingen en verenigingen en kunnen daarom vlekkeloos inspelen op de behoefte die goede doelen hebben. We denken ook graag met u mee bij het formuleren van een unieke en onomstotelijke propositie. Neem vandaag nog contact op met Braincandy om de wensen voor jouw stichting of vereniging door te nemen.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.