Project omschrijving

SWART ADVOCATEN.

Swart Advocaten, onder leiding van mr. Barry Swart, biedt juridische hulp in de meest voorkomende rechtsgebieden. Met ongekende passie zet Swart Advocaten zich in voor jouw zaak. Swart Advocaten in Almere garandeert laagdrempeligheid en een tomeloze inzet van haar medewerkers. Ze werken ook samen met diverse instanties en onderhouden banden met advocaten in andere disciplines van het recht zodat hun cliënten te allen tijde de bijstand verkrijgt die in hun specifieke situatie noodzakelijk is.

Barry Swart, eigenaar van Swart Advocaten, wilde voor zijn nieuwe kantoor ‘gewoon een website, niets speciaals’. En dat hebben we gedaan, maar dan wel op onze wijze. Dat betekent geen fröbelwerk, maar een stevige basis website zoals deze bedoeld is: een nette vormgeving, prettige routing, gebruiksvriendelijk cms en met low maintenance.

We hebben de huisstijl volledig geïntegreerd en passend beeldmateriaal geplaatst. De website is een representatief visitekaartje voor dit nieuwe advocatenkantoor in Almere.

www.swartlaw.nl

16 november 2017

Case Braincandy: Swart Advocaten afbeelding van advocaten

Categorieën: Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

    Een goede ‘basis-website’ of juist een stevige professionele website nodig?

    Laat deze dan door Braincandy bouwen. Ons team van webdeveloppers bestaat uit louter professionals die kwalitatief goede websites bouwen, voor zowel de ‘basis’ als de uitgebreide website. En we houden bij de bouw direct rekening met de Google-richtlijnen. Daar ga je achteraf profijt van hebben. Neem contact op met Braincandy om de wensen voor jouw website door te nemen.