ZORGMED.

Zorgmed is een regionale, betrokken zorgorganisatie en biedt alle vormen van thuis- en kraamzorg. Ze hechten enorm veel waarde aan kwalitatief goede zorg, ze zijn niet voor niets HKZ-gecertificeerd.
Onder de disciplines vallen: Begeleiding voor thuis, Dagbesteding in Handel en in Eindhoven, een overvol aanbod voor Kraamzorg en ook Thuiszorg waaronder persoonlijke zorg en verpleging.

De oude website toonde veel gebreken. En na veel herstel- en lapwerk hebben ze toch besloten om een nieuwe website te nemen. Heel verstandig, want nu hebben ze een website die functioneel is, perfect responsive is voor mobiel en tablet en ook nog eens prima zelfstandig te onderhouden is. Bovendien hebben we werkelijk alle wensen van Zorgmed kunnen onderbrengen in de nieuwe website. Zo was er behoefte aan meer informatie over de organisatie en wilden ze ook graag laten zien wie ze zijn.
En ook voor de website bezoeker is er veel meer voordeel: alles is makkelijker te vinden, het is eenvoudig navigeren door de website en het is heel overzichtelijk wat Zorgmed voor jou kan betekenen.

www.zorgmed.nl

portofolio zorgmed website informatie over zorgmed

3 september 2020

logo van zorgmed met een hand van kind

Categorieën: Vormgeving / Website

HOE KUNNEN WE HELPEN?

  Hoe kunnen we helpen?
  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.
  Kantoor BraincandyEigen locatie
  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.
  Website adres/URL
  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP
  Hoeveel pagina's?
  SEO
  SEA

  Website met verschillende lay-outs

  Heb jij een bedrijf met verschillende afdelingen? Dan is het prima mogelijk om te werken met verschillende lay-outs. In het voorbeeld van Zorgmed hebben we verschillende kleuren voor de header & footer toegepast, maar er is veel meer mogelijk. De lay-out van de gehele pagina kan aangepast worden. Ideaal voor verschillende afdelingen, business-units of wanneer je bijvoorbeeld meerdere bedrijven hebt. Zo houd je één website en heb je de voordelen van meerdere websites.

  NEEM CONTACT OP

  Deel deze case!

  Bekijk meer cases:

  VRAGEN?

  NEEM CONTACT OP.