TRADITIONELE MARKETING CAMPAGNES.

Om jouw doelstellingen te behalen is het belangrijk dat de juiste marketingkanalen worden ingezet. In Braincandy heb je daarvoor de juiste partner gevonden. Wij zijn een full service marketingbureau en geven kanaalonafhankelijk advies. Jouw marketingbudget wordt door ons efficiënt ingezet om voor jou een optimaal resultaat te behalen.
Lees in deze blog meer over hoe wij marketingopdrachten aanvliegen.

Kanaalonafhankelijk advies

Om jouw doelstellingen te behalen is het belangrijk om kanaalonafhankelijk advies te ontvangen. Je wilt immers de beste resultaten bereiken met het budget dat je beschikbaar hebt. Bij Braincandy bekijken we wat voor jouw doelstellingen nodig is. Anders gezegd: met welke slimme combinatie van marketingkanalen gaan we jouw doelstellingen behalen.

Het kanaalonafhankelijke advies kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van Google Ads, e-mail marketing, een gepersonaliseerde direct mailing en advertenties op social media.

Haalbaarheid

Aangenomen dat niet iedereen direct grote budgetten beschikbaar heeft voor marketing, denken wij ook aan de haalbaarheid van de marketinginzet. Vandaar dat je op eerlijk advies kunt rekening. We zijn kritisch op plannen die niet vruchtbaar zijn en we zijn realistisch over budget, doorlooptijden en verwachtingen.

Een keer vrijblijvend sparren? Dat is de eerste stap naar resultaat!

Braincandy illustratie online aanpak

CREATIE

Aansprekende vormgeving voor tal van toepassingen: drukwerk, gevelreclame, digitale reclamebanners, webdesign, etc. Schakel ons ook in voor de fotografie en drone beelden voor op je website waarmee je jouw bedrijf uniek kan presenteren.

Braincandy illustratie

GRAFISCH

Drukwerk, direct mail campagnes met variabele data print, sign en ander reclame materiaal. Wij verzorgen het voor u. Met ruim 20 jaar ervaring in het grafisch vakgebied kennen we alle ins & outs van elk grafisch product en de postmarkt.

Braincandy illustratie online stdc model van google

DIGITAAL

Straten met e-mail marketing om klanten te informeren en activeren? Het vergroten van je naamsbekendheid bij een groot publiek, zoals langs de snelweg? Say no more! Bij Braincandy gaan we voor jou aan de slag.

Braincandy illustratie

STRATEGIE

Bredere doelstellingen waarvoor een enkel kanaal niet afdoende is? Dan is Braincandy je partner. Als full service marketingbureau geven we kanaalonafhankelijk advies dat past bij jouw marketing vraagstuk.

OPDRACHTGEVERS.

BEKIJK ONZE
MARKETING DIENSTEN.

BEKIJK ONZE
MARKETING DIENSTEN.

Artistieke en technische vaardigheden voor traditioneel drukwerk, promotiemiddelen en interactieve media.

Lees meer >

Met het logo als uitgangspunt bepalen we het kleurgebruik, de typografie en de vormelementen, voor een unieke eigen stijl.

Lees meer >

Wij verzorgen productfotografie en bedrijfsreportages voor websites en andere marketinguitingen (denk aan brochures en social media)

Lees meer >

Leg gebieden, installaties, bouwwerken en werkplaatsen vast met spectaculaire dronebeelden! Geschikt voor stilstaand (foto) en bewegend (video) beeld.

Lees meer >

Groot grafisch netwerk in Nederland en het buitenland. En de productie van direct mail in eigen huis voor precisie en scherpe prijzen.

Lees meer >

Voor elke uiting van ‘printed media’ schakelen we met een gespecialiseerd bedrijf. Braincandy weet waar Abraham de mosterd haalt.

Lees meer >

Niets is zo veilig als het uitbesteden van een direct mail opdracht bij Braincandy. We hebben de volledige productie in eigen huis en bieden voordelige porto.

Lees meer >

Verzamelnaam voor een groot assortiment presentatie- en promotiematerialen die doorgaans vast gemonteerd zijn. Denk aan gevelreclame en autobelettering.

Lees meer >

Outdoor reclame zoals bus bestickering, abri posters, billboards en driehoeksborden naast de wegen.

Lees meer >

E-mail is een kanaal voor respons en conversie. De drie doelen van e-mail: klanten werven, klanten overtuigen en relatiebeheer.

Lees meer >

Digitale reclame uitingen buitenshuis die worden getoond op plaatsen waar veel bezoekers of voorbijgangers zijn.

Lees meer >

Totaalcommunicatie vertalen we in crossmediale campagnes die vele malen effectiever zijn dan single- en multimediale campagnes.

Lees meer >

Directe benadering naar de potentiële klant met als doel een reactie uit te lokken. Het meest toegepast bij direct mail, telefoon en e-mail.

Lees meer >

Directe benadering naar de potentiële klant met als doel een reactie uit te lokken. Meest toegepast: direct mail, telefoon en e-mail.

Lees meer >

Richt zich niet op de externe markt (klanten), maar op de arbeidsmarkt (potentiële werknemers) en de interne markt (medewerkers).

Lees meer >

Voorkomen of in ieder geval beperken van schade door negatieve publiciteit en het verbeteren van het oordeel van jouw doelgroep.

Lees meer >

MARKETING

THINK IT, DO IT, CHECK IT.