Fotografie en video

FOTOGRAFIE EN VIDEO.

Met oprecht beeldmateriaal op een website laat je een goede indruk achter. Echte foto’s en video zijn daarom erg belangrijk en dus adviseren wij om daar gebruik van te maken. Stockbeelden zijn misschien aantrekkelijk om te gebruiken aangezien ze eenvoudig aan te schaffen zijn, maar ze zijn erg gekunsteld en hebben dikwijls een onnatuurlijke setting wat de afstand tussen website bezoeker en organisatie juist vergroot.

Wat is oprecht beeldmateriaal?

Wij verstaan onder oprecht beeldmateriaal, beeldmateriaal dat met de juiste intentie is genomen. Dat wil niet zeggen dat beeld en film niet in een studio gemaakt mogen worden of niet gefotoshopt en gemonteerd mogen worden. Integendeel. Bij het maken van goed beeldmateriaal is de setting heel belangrijk. En meestal hoort daar wat afstemming en beeldbewerking bij. Het uiteindelijke doel blijft het vastleggen van de organisatie, de mensen en de werkprocessen. Met goede coördinatie zetten we de beste producten in beeld, tonen we collega’s met een glimlach en leggen we de focus op betrouwbaarheid.

Goede foto-/videograaf

Een goede fotograaf of filmmaker vinden kan lastig zijn. Niet elke professional is bedreven in het maken van bedrijfsreportages of productfotografie, laat staan voor een website of social media gebruik. En omdat we bij Braincandy de lat hoog leggen en wij willen dat jij tevreden bent, hebben we in de loop der jaren een landelijk netwerk van gespecialiseerde fotografen en filmproducten opgezet. Dit zijn specialisten met wie wij vlot en efficiënt werken en waar jij met vertrouwen een beroep op kunt doen. Uiteraard begeleiden we dit traject.

DE VOORDELEN

Je kent wellicht een fotograaf, maar levert hij wat wij nodig hebben? Dat spanningsveld wil jij voorkomen en dat is het voordeel bij Braincandy. Wij weten precies wat wij aan beeldmateriaal nodig hebben en schakelen snel en vlot met onze fotograaf en film collega’s op afstand. Ten tijde van de shoot staan wij stand-by voor afstemming en beoordeling. We kunnen direct instructies geven voor een optimaal eindresultaat.

  • Landelijk netwerk van fotografen en filmproducenten
  • Ervaring met beeldproductie voor websites, drukwerk en social media
  • Stand-by tijdens de shoot

Vragen hierover? We laten je graag voorbeelden zien. Neem contact op met Braincandy!

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Ga naar de bovenkant