Grafisch

GRAFISCH.

Grafische producten zijn producten, vaak ter promotie, waar vormgeving aan vooraf gaat en die resulteren in visueel en tastbare eindproducten. Het meest voorkomende grafische product is commercieel en handelsdrukwerk.

Grafische producten als onderdeel van je marketing

Grafische producten kunnen niet ontbreken in je marketingstrategie. Ze zorgen voor herkenning en vertrouwen. Bovendien kun je met een brede inzet van grafische producten een grote doelgroep bereiken.

Historie

De achtergrond van Braincandy ligt in de grafische industrie. Met een eigen direct mail bedrijf (lees meer over direct mail) en veel inkoopopdrachten voor drukwerk bedienen we bedrijven in verschillende sectoren zoals investeringsmaatschappijen, grote webshops, goede doelen, overheden, onderwijsinstellingen, zorginstanties, uitgeverijen, retail, etc.
Destijds waren we niet zomaar een productiehuis, dikwijls werden we er aan de ontwerptafel al bijgezet. En uit al die contacten met marketeers, inzage in hun vraagstuk en zicht op gaten in hun marketingstrategie is Braincandy ontstaan. Veel opleidingen, vakliteratuur en vlieguren later is Braincandy waar het nu is. Een volwaardig full service marketingbureau met focus op web development en online marketing.

DE VOORDELEN

Met de grafische achtergrond van Braincandy ben je altijd verzekerd van een goed product en juiste prijs. Bovendien kun je er vanuit gaan dat levering conform afspraak wordt uitgevoerd zodat jij als opdrachtgever ontzorgd wordt.

  • Kennis, kunde en enorm veel ervaring
  • Groot grafisch netwerk in binnen- en buitenland
  • Voor elk product een gespecialiseerde producent

Wil je jouw grafische producties eens onder de loep nemen? Doe je het juiste, maak je gebruik van nieuwe technologieën en betaal je niet teveel? Leg je (aan)vraag neer bij Braincandy.

Vertel ons

Waar ben jij naar op zoek?

+31 (0)85 1301 846
[email protected]
CONTACT

Grafisch

Naar alle diensten

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

MEER ARTIKELEN

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP.

Ga naar de bovenkant