Content Creatie & Storytelling

Goede content is unieke content. Hiermee onderscheid je je van de concurrenten, betrek je jouw publiek en lok je (re)acties uit (respons, traffic, likes, shares). Met goede content zorg je ervoor dat jouw publiek zich meer en meer verbonden voelt met jouw organisatie. Dit noemen wij ook wel merkenmanagement. En dat leidt tot meer leads en uiteindelijk conversies. En wist je dat goede content ook je online vindbaarheid stimuleert? Lees hier meer over hoe je relevante content maakt.

Onderdeel van content creatie is storytelling. Verhalen zijn een natuurlijk en krachtig middel om boodschappen over te brengen en mensen te verbinden. Door feiten en argumenten te consolideren in een logisch en boeiend verhaal, voelt het publiek zich betrokken bij wat er wordt verteld/geschreven. Veelgebruikte middelen om storytelling toe te passen zijn sociale media, bloggen en vloggen.

Vooral vloggen is momenteel helemaal hot. Beeld zegt meer dan 1.000 woorden, voor video geldt dit vele malen sterker. Neem bijvoorbeeld de Braincandy bedrijfsfilm. Is dit ook iets voor jouw organisatie of zoek je andere manieren om je verhaal te vertellen? Wij helpen je graag op weg.

contact