ONLINE MARKETING DOOR BRAINCANDY?

Online marketing bevat alle marketing activiteiten die op internet plaatsvinden waaronder webdesignzoekmachine optimalisatie (seo) en online advertising (sea) in Google.
Voor elke website en elk budget bieden we een online marketingoplossing op maat. En met een hands-on mentaliteit, resultaatgerichte drijfveer en passie voor online marketing behalen we maximaal resultaat voor elke situatie.

Online marketing

Online marketing is niet meer weg te denken en dat is ook niet zo vreemd aangezien het beheersbaar en vooral erg goed meetbaar is. Maar dan moet het wel goed toegepast worden.
Het uitvoeren van online marketing word soms weggezet als een simpel kunstje, maar is het absoluut niet. Naast up-to-date kennis van verschillende platformen en onderzoeksmethoden en de aanschaf van betaalde licenties als Semrush, moet je zeer zeker ook (algemene) marketingervaring hebben: wie is je klant, wat gaat er in zijn hoofd (black box) om, hoe kun je dat beïnvloeden en hoe verander je een interesse in een aanschaf?

Websites en Google

Een goede website is de basis voor succesvolle Google marketing. Bij Braincandy hebben we beide disciplines in huis. We zijn bedreven in het maken van mooie en functionele websites die ook nog eens goed scoren in Google. Daarnaast is het bij SEO en SEA werkzaamheden noodzakelijk dat je ruime ervaring hebt in web development en digitale vormgeving.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis scan aan!

Full service marketingbureau

Braincandy is een full service marketingbureau: we hebben kennis en kunde in huis om een brede invulling te geven aan een marketingstrategie. Wij zien uitdaging in het op elkaar afstemmen van ‘offline’ en ‘online’ kanalen. Bijvoorbeeld een vooraankondiging met een e-mailing gevolgd door een activerende direct mailing en ondersteunt door Google Remarketing advertenties. Dat is een multimediale -of zelfs een crossmediale– marketing benadering waar wij in geloven en waar jij als opdrachtgever profijt van hebt.
Met onze uiteenlopende marketingexpertises kunnen we organisaties breed ondersteunen in hun online en offline marketingaanpak.

Nieuwsgierig naar Braincandy?

Nieuwsgierig naar Braincandy?

ONLINE AANPAK.

Elke dag zijn wij voor jou bedrijf bezig om het maximale uit online marketing te halen. Voor ons is geen bedrijf te groot of te klein, want voor elke situatie en elk budget hebben we een oplossing.

Het is ons doel om voor jou resultaat te bereiken uit online marketing. Vaak is dat een all-in aanpak van website optimalisatie en Google advertising. Onze dienstverlening beperkt zich dus niet tot bijvoorbeeld enkel het opzetten van advertenties en een periodiek zoekwoordenonderzoek. We pakken ook door met remarketing lijsten, conversiepagina’s, A/B testing en ga zo maar door. We volgen niet voor niets veel trainingen. Daarmee blijft onze kennis en kunde actueel zodat jij online kunt blijven groeien.

WEBSITES

+ Aansprekend design
+ Passend bij huisstijl
+ Zelf te beheren
+ Perfecte basis voor Google vindbaarheid

SEO

+ Topposities in Google
+ Conversie optimalisatie
+ Relevante traffic
+ Inhoud site/shop verrijken
+ Verbeteren structuur

SEA

+ Campagnes gericht op converterende doelgroep
+ Toepassen remarketing
+ A/B testen
+ Landingspagina’s

SOCIAL

+ Adverteren
+ Community onderhouden
+ Bereik vergroten
+ Grafische visuals
+ Beheer

Klanten van Braincandy.

BEKIJK ONZE
ONLINE MARKETING DIENSTEN.

BEKIJK ONZE
ONLINE MARKETING DIENSTEN.

Vanaf het eerste idee tot aan de totstandkoming van een website. Lees hoe wij bij Braincandy websites ontwikkelen.

Lees meer >

Elke website is uniek. We geven de website een eigen stijl en structuur, passend bij de organisatie en doelgroep.

Lees meer >

Ontvang je al veel verkeer op je website en heb je het idee dat het rendement beter kan? Dat kan Braincandy stimuleren!

Lees meer >

Teksten die door Google goed opgepikt worden én die de aandacht van jouw bezoeker vasthouden. Onze tekstschrijver kan dat!

Lees meer >

Wij verzorgen productfotografie en bedrijfsreportages voor websites en andere marketinguitingen (denk aan brochures en social media)

Lees meer >

Leg gebieden, installaties, bouwwerken en werkplaatsen vast met spectaculaire dronebeelden! Geschikt voor stilstaand (foto) en  bewegend (video) beeld.

Lees meer >

Verbeteren van de website: technische bouw, on-page factoren, page-speed, gebruikersvriendelijkheid, bevorderen van conversie.

Lees meer >

Het vermeerderen en beheren van het aantal waardevolle links die van externe goede websites naar jouw website linken.

Lees meer >

Het maken van relevante en waardevolle informatie dat aansluit op de behoeften van je doelgroep (tekst, blogposts, beeld, etc.).

Lees meer >

Een deskundig team dat voor jou bezig is om de beste resultaten uit jouw Google Search campagnes te halen.

Lees meer >

Zet banners in naast je reguliere Google Search advertenties voor extra branding en verkeer naar je website.

Lees meer >

Benaderen van mensen die al eens op jouw website zijn geweest, stimuleren conversie en verhogen omzet.

Lees meer >

Met Google Analytics krijg je inzicht in het gedrag van bezoekers op jouw website. Daardoor kun je tijdig bijsturen of juist doorpakken.

Lees meer >

Adverteren op Social Media om je bereik te vergroten, verkeer naar je website te sturen en te werken aan je naamsbekendheid.

Lees meer >

Laagdrempelige en controleerbare methode om relaties met je doelgroep te onderhouden. Draagt bij aan je online zichtbaarheid, bekendheid en verkeer naar je website.

Lees meer >

MARKETING

THINK IT, DO IT, CHECK IT.