ONLINE MARKETING DOOR BRAINCANDY?

Online marketing bevat alle marketing activiteiten die op internet plaatsvinden waaronder webdesignzoekmachine optimalisatie (seo) en online advertising (sea) in Google.
Voor elke website en elk budget bieden we een online marketingoplossing op maat. En met een hands-on mentaliteit, resultaatgerichte drijfveer en passie voor online marketing behalen we maximaal resultaat voor elke situatie.

Online marketing

Online marketing is niet meer weg te denken en dat is ook niet zo vreemd aangezien het beheersbaar en vooral erg goed meetbaar is. Maar dan moet het wel goed toegepast worden.
Het uitvoeren van online marketing word soms weggezet als een simpel kunstje, maar is het absoluut niet. Naast up-to-date kennis van verschillende platformen en onderzoeksmethoden en de aanschaf van betaalde licenties als Semrush, moet je zeer zeker ook (algemene) marketingervaring hebben: wie is je klant, wat gaat er in zijn hoofd (black box) om, hoe kun je dat beïnvloeden en hoe verander je een interesse in een aanschaf?

Websites en Google

Een goede website is de basis voor succesvolle Google marketing. Bij Braincandy hebben we beide disciplines in huis. We zijn bedreven in het maken van mooie en functionele websites die ook nog eens goed scoren in Google. Daarnaast is het bij SEO en SEA werkzaamheden noodzakelijk dat je ruime ervaring hebt in web development en digitale vormgeving.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een gratis scan aan!

Full service marketingbureau

Braincandy is een full service marketingbureau: we hebben kennis en kunde in huis om een brede invulling te geven aan een marketingstrategie. Wij zien uitdaging in het op elkaar afstemmen van ‘offline’ en ‘online’ kanalen. Bijvoorbeeld een vooraankondiging met een e-mailing gevolgd door een activerende direct mailing en ondersteunt door Google Remarketing advertenties. Dat is een multimediale -of zelfs een crossmediale– marketing benadering waar wij in geloven en waar jij als opdrachtgever profijt van hebt.
Met onze uiteenlopende marketingexpertises kunnen we organisaties breed ondersteunen in hun online en offline marketingaanpak.

Nieuwsgierig naar Braincandy?

Nieuwsgierig naar Braincandy?

ONLINE AANPAK.

Elke dag zijn wij voor jou bedrijf bezig om het maximale uit online marketing te halen. Voor ons is geen bedrijf te groot of te klein, want voor elke situatie en elk budget hebben we een oplossing.

Het is ons doel om voor jou resultaat te bereiken uit online marketing. Vaak is dat een all-in aanpak van website optimalisatie en Google advertising. Onze dienstverlening beperkt zich dus niet tot bijvoorbeeld enkel het opzetten van advertenties en een periodiek zoekwoordenonderzoek. We pakken ook door met remarketing lijsten, conversiepagina’s, A/B testing en ga zo maar door. We volgen niet voor niets veel trainingen. Daarmee blijft onze kennis en kunde actueel zodat jij online kunt blijven groeien.

WEBSITES

+ Aansprekend design
+ Passend bij huisstijl
+ Zelf te beheren
+ Perfecte basis voor Google vindbaarheid

SEO

+ Topposities in Google
+ Conversie optimalisatie
+ Relevante traffic
+ Inhoud site/shop verrijken
+ Verbeteren structuur

SEA

+ Campagnes gericht op converterende doelgroep
+ Toepassen remarketing
+ A/B testen
+ Landingspagina’s

SOCIAL

+ Adverteren
+ Community onderhouden
+ Bereik vergroten
+ Grafische visuals
+ Beheer

Klanten van Braincandy.