AdWords

AdWords is een vorm van online advertising via Google. Een betaalde dienst. Zoals een advertentie in de krant, maar dan online en dus meetbaar.

In de digitale advertenties bepalen we het beeld en de tekst. Dat kan een promotie of (tijdelijke) actie zijn, of een algemene verwijzing naar jouw website.

De advertentie wordt in Google alleen getoond aan zoekmachine gebruikers die zoeken op bepaalde trefwoorden waar jouw advertentie op aan sluit. Via AdWords kunnen we dus heel gericht zoekverkeer naar jouw website brengen.

Op het moment dat er geklikt wordt, rekent Google een clickcharge. Deze clickcharge wordt berekend aan de hand van de concurrentie op een zoekwoord. Hoe meer mensen gevonden willen worden op een bepaald zoekwoord, des te hoger de clickcharge.

Het verkeerd instellen van de advertenties kan dus enorm verkeerd uitpakken waardoor het u veel geld kan kosten. Bij Braincandy zoeken wij dus altijd naar een goede verhouding. Wij kijken naar geschikte zoektermen, naar de concurrentie op deze woorden en naar alternatieve zoekwoorden die ook een goed bereik hebben. Het budget dat u oor AdWords heeft zetten wij op deze manier zo voordelig mogelijk in.

Tijdens het ‘Google Management’ zorgen we ervoor dat de ingestelde advertenties zo optimaal mogelijk zijn ingesteld, relevant blijven en passen bij uw budget.

Meer weten? Neem contact op:

contact