Google Display Marketing

GOOGLE DISPLAY MARKETING.

Google Display Marketing wordt doorgaans ook Banner Marketing genoemd. Dit omdat deze advertenties bestaan uit banners. Deze banners worden getoond op andere websites die aangesloten zijn op het Google Netwerk, en dat zijn er wereldwijd miljoenen.

Vertoning van banners

Bij Google Display Marketing draait het vooral om branding. We kunnen onder andere adverteren op vergelijkbare websites uit het vakgebied en we kunnen ook targeten op demografische en geografische gegevens of interesses. De mensen die jouw banner zien, hebben mogelijk je website nog niet eerder gezien, maar zijn wellicht wel geïnteresseerd in jouw product of dienst. Via de banner worden zij naar jouw website gestuurd.
Er bestaat ook een variant met retargeting: dat is het volgen van websitebezoekers met jouw banners. Lees hier meer over op de pagina Google Display Remarketing.

Kosten

De rekenmethode van Display Marketing kan per dienstverlener verschillen. Veel media bureau rekenen met een CPM (=kosten per 1.000 vertoningen). Dat lijkt gunstig, maar als jouw banner onderaan een pagina staat of niet goed getoond wordt op mobiel, dan heb jij er niks aan. Bij Braincandy doen wij daar niet aan. Onze banner advertenties worden per klik afgerekend. Zo betaal je nooit teveel.

Banner vormgeving

De vormgeving van je banners bepaalt of dat een potentiële klant wel of niet klikt. Geen idee hoe je banners moet maken? Geen nood, onze vormgevers staan voor je klaar. Zij maken aansprekende beeld, video, dynamische en rich media banners in alle gangbare formaten.

DE VOORDELEN

Google Display Marketing, oftewel Banner Marketing biedt veel voordelen voor jouw bedrijf. Wij adviseren daarom ook altijd om banners in te zetten naast je reguliere Google Search advertenties.

  • Inzichtelijke resultaten
  • Brede doelgroep benaderen, of heel specifiek targeten
  • Afrekenen per klik
  • Advies en vormgeving voor beeld, video, dynamische en rich media banners
  • Uit te breiden met retargeting (Google Display Remarketing)

Wil je weten op welke manier Google Display extra bijdraagt aan jouw online marketing strategie? Ga dan eens om tafel met Braincandy en bespreek jouw doelstellingen.

Vertel ons

Waar ben jij naar op zoek?

+31 (0)85 1301 846
[email protected]
CONTACT

SEA (Google Ads)

Naar alle diensten

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

MEER ARTIKELEN

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP.

Ga naar de bovenkant