SEO

Om hoog in Google te scoren dient de website geoptimaliseerd te worden. Dit betekent dat de website moet voldoen aan die elementen die voor Google waardevol zijn. In de eerste plaats moet de website voor Google te ‘lezen’ zijn zodat Google de website kan indexeren. Daarnaast moet de website inhoudelijk ook relevant zijn voor de zoekmachine gebruikers. Mensen die op jouw website komen moeten dus voor hen interessante informatie kunnen vinden. Tot slot moet de website gevonden worden op die trefwoorden waar deze zoekmachine gebruikers op zoeken.

Is je website technisch in orde en sluit de content aan bij de zoekopdrachten, dan beloont Google je door de website hoger in de resultaten te ranken. Hoe meer (tijd) daarin wordt geïnvesteerd, des te sneller en hoger je in de Google resultaten terecht komt.

Onze SEO werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Content creatie: het maken van relevante en waardevolle informatie die precies aansluit op de behoeften van je doelgroep (tekst, visuals en video).
  • Linkbuilding: het genereren van kwalitatieve externe links naar jouw website (Google ziet dit als een aanbeveling).
  • Website optimalisatie (eventueel i.c.m. web development): het verbeteren van de technische elementen (bv pagina snelheid), de gebruiksvriendelijkheid en het bevorderen van conversie door call-to-action.

 

Meer weten? Neem contact op:

contact