Web development

Een goede website trekt meer bezoekers, houdt bezoekers langer vast en zorgt ervoor dat bezoekers eerder overtuigd zijn van uw product/dienst en service. Kwalitatief websiteverkeer zorgt voor meer klanten en dus voor meer omzet.

Bij Braincandy houden we van goed functionerende websites die doen wat Google wil. Als wij een website ontwikkelen dan zorgen wij er dus voor dat deze technisch in optima forma is zodat hij goed door Google gelezen en geïndexeerd kan worden.
Maar dat is niet alles. Google vindt het ook belangrijk dat de content op een website relevant is voor de websitebezoeker. De websitebezoeker is feitelijk de klant van Google en die wil krijgen waar hij naar op zoek is. We bereiken dat door zo goed mogelijk unieke content (tekst, visuals, video) over verschillende onderwerpen te plaatsen.
Voor de websitebezoeker is het eveneens belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is. Een duidelijke indeling en goed kunnen navigeren zijn daarin essentieel.

En voor jou? Voor jou is het belangrijk dat er respons en conversie komt. Je wilt dat bezoekers op je website actie ondernemen zoals bellen, mailen, een bestelling plaatsen, informatie delen, zich aanmelden voor een event, etc. Daar gaan we voor zorgen door het plaatsen van geschikte call-to-action conversiedoelen.

Meer weten? Neem contact op:

contact