Top 10 Dynamische Web Development Trends in 2021

Een robuuste online aanwezigheid vergroot het bereik aan talloze prospects over de hele wereld. Om een hogere positie in zoekmachines te bereiken en te behouden, moet je meegaan met de voortdurende trends in web development.

Dit zijn de Top 10 website ontwikkelingen:

1. Voice Search-optimalisatie:
Spraakgestuurde zelfstandige apparaten, vermengd met AI (zoals Siri, Alexa, enz.), zijn de geweldige toekomstige ideeën op het gebied van webontwikkeling. Bijna 55% van de huishoudens geeft de voorkeur aan spraakgestuurd zoeken vanwege de gebruiksvriendelijke functies, compatibiliteit, multitasking-mogelijkheden en tijdbesparende eigenschappen.

2. Progressieve web-apps:
Progressieve webapps zullen dit jaar ongetwijfeld een potentiële trend zijn. Het is zelfs zo dat 65% van de online bestellingen werd geplaatst met behulp van deze geweldige apps via de smartphone zoals blijkt uit enkele statistische rapporten. Bovendien biedt het een betere gebruikerservaring omdat ze gemakkelijk door hun favoriete websites kunnen gaan en hun favoriete onderwerpen kunnen kiezen.

3. Mobile-First ontwikkeling:
Mobiele telefoons zijn erg handige draagbare apparaten. Daarom geven veel gebruikers de voorkeur aan het gebruik ervan. Het is daarom dat bijna 54% van het verkeer alleen veroorzaakt wordt door mobiele gebruikers op verschillende online platforms. Zo zijn mobielgeoriënteerde webontwikkelingsfuncties trendy en productief en zullen ze de komende jaren vruchtbare invloeden hebben.

4. Blockchain-Technologie:
Wat webtechnologieën betreft is Blockchain zeer potentieel genoeg om revolutionaire veranderingen teweeg te brengen. En de veilige en slimme manier van implementatie heeft het tot een buitengewone factor gemaakt. In de toekomst zullen meer dan 34 miljard gebruikers Blockchain gebruiken vanwege veilige en beveiligde applicaties.

5. Serverloze toepassingen:
Serverloze toepassingen stellen je in staat om de perfecte of juiste middelen te gebruiken die nodig zijn voor omzet. Het voorkomt gegevensverlies, overbelasting en dure ontwikkeling. Het vermindert systematisch de budgetten voor ontwikkeling en doorlopende ondersteuning, samen met het versterken van apps en het verminderen van het flexibiliteitspotentieel.

6. Kunstmatige intelligentie en bots:
Op kunstmatige intelligentie gebaseerde bots bieden uitstekende prestaties met probleemoplossend vermogen, menselijk gedrag en potentieel, en beschikken over een diepgaand analyseniveau van consumentengedrag. In de komende jaren zullen chatbots de perfecte instrumenten zijn voor websites die supportmanagers (mensen) vervangen en een enorme hoeveelheid geld besparen.

7. Bewegings-UI:
Als het gaat om innovaties in webdesign en authentieke marketingstrategieën, is de motion-gebruikersinterface een aantrekkelijke optie. Het maakt de presentatie van digitale producten vrij intuïtief en duidelijk door de aangepaste animatie-integratie en CSS-overgangen. Deze worden aangedreven door stand-alone bibliotheken die een enorm scala aan geanimeerde elementen bevatten.

8. Automatisering testen:
Met automatiseringstestfuncties kunt u de kwaliteit van de producten beoordelen, technische problemen detecteren en transparantie brengen. Door deze levendige trend kunnen we eenvoudig een kwalitatief hoogwaardig eindproduct krijgen en dat ook nog eens op een betaalbare manier.

9. Internet Of Things:
‘Internet Of Things’ is een ander geweldig element in webontwikkeling dat in de toekomst een wondermiddel zal gebruiken, omdat het geen acties van de gebruikers vereist om verschillende functies te bedienen. Deze IoT-apparaten fungeren als cognitieve bronnen en hun toepassingen in betalingsautomatisering, smart home en smart city-technologie, ontwikkeling van e-health-omgevingen, etc. creëren een comfortabele levensstijl. Er is voorspeld dat in de toekomst meer dan 30 miljard gebruikers op IoT-apparaten zullen vertrouwen.

10. Pushmeldingen:
Pushmeldingen zijn verbazingwekkende trends die effectief werken bij het bereiken van de massale gebruikers. Door middel van directe meldingen kunnen verschillende bedrijfsgerelateerde en servicegerelateerde platforms de gebruikers informeren.

Conclusie:

In 2021 wordt verwacht dat serverloze technologie actief zal worden gebruikt voor chatbots, IoT-apps, producten waarvoor complexe backend-verzoeken moeten worden uitgevoerd en API’s. De meest voorkomende taken die Serverless kunnen worden uitgevoerd, zijn het downloaden van back-ups van bestanden, het bezorgen van meldingen en het exporteren van objecten. AWS (AWS Lambda), Google Cloud (Google Functions) en Microsoft Azure (Azure Functions) blijven ook in 2021 grote dienstverleners.

Al deze trends zijn niet alleen productief in termen van toenemend verkeer; ze maken je site ook gemakkelijk toegankelijk, eenvoudig in gebruik en zijn zowel kosteneffectief als tijdbesparend. Bovendien maken al deze technieken technologie gemakkelijk toegankelijk en gemakkelijk door iedereen te gebruiken. In deze context gelooft Braincandy ook in meegaan met de trend en het verlenen van de best mogelijke diensten ooit in de digitale broederschap.

Ga naar de bovenkant