NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

NEEM CONTACT OP.

Heb je vragen aan Braincandy? Wil je een offerte? Ontvang je graag een voorstel op maat? Wil je even sparren over jouw organisatie? Ben je benieuwd wat Braincandy voor jou kan doen? NEEM CONTACT OP.

  Hoe kunnen we helpen?

  Stel hier je vraag of vragen

  Vul hieronder enkele datums en tijden in. We nemen telefonisch contact met je op.

  Kantoor BraincandyEigen locatie

  Vul hier enkele datums en tijden in. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  Website adres/URL

  Ruimte voor eventuele opmerkingen

  WEBSITE OF WEBSHOP

  Hoeveel pagina's?

  SEO

  SEA

  FAQs.

  Hieronder vind je de meest gestelde vragen aan Braincandy. Neem gerust contact met ons op als je vraag er niet bij staat en je op zoek bent naar een betrouwbare dienstverlener!

  Wij beiden uitsluitend VPS hosting voor websites. Een VPS is een virtuele private server omgeving. De voornaamste voordelen van VPS (vergeleken met het reguliere Shared Hosting) zijn het aanzienlijke betere prestatievermogen (zoals snelheid) en de extra beveiligde omgeving (hacking).

  Heel graag zelfs. We horen graag wat jouw doelstellingen zijn en voor welk vraagstuk je staat. Bovendien denken we graag mee met jouw opgave. Je kunt rekenen op een professionele adviseur en een kundig team.

  Wij nemen ook losse opdrachten aan, van zowel eindklanten als van collega marketeers. Voor een goede en passende uitvoering vragen we wel altijd om het volledige plaatje.

  Met een gerust hart kun je ons koppelen aan jouw eigen vertrouwde leveranciers. Met jouw goedkeuring stemmen we de werkzaamheden en levertijden graag rechtstreeks met ze af. Dit komt ten goede aan doorlooptijden, planning en uitvoering.

  Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:0-17:00. Vaste opdrachtgevers met complexe of kritische campagnes kunnen rekenen op 24/7 dienstverlening.

  Wij werken voor klanten uit heel Nederland: dat zijn grotere (landelijke) organisaties en ook de lokale ZZP’er. De grootte van de organisatie is niet belangrijk, de ambitie van een bedrijf of die van de ondernemer wel! Daarnaast staan onze hulptroepen ook klaar voor collega (online) marketeers.

  Dat hangt af van wat de wensen zijn. Een website op basis van een template met wat customizing is al mogelijk vanaf €1.200,-. Voor one-page websites is dat vanaf €800,-. Volledig maatwerk websites en webshop integraties zijn ook mogelijk, daarvoor maken we een maatwerk offerte.

  Braincandy is officieel gestart in 2015. Daarvoor werden de werkzaamheden gedaan onder de naam van de moederorganisatie. In 2017 is Braincandy verhuisd van Almere naar Gemert. We zitten nu in een monumentaal kantoor in het centrum van Gemert, op steenworp afstand van de winkelstraat en het gezellige horeca plein.

  Ja, dat verzorgen we. Dit gaat in de vorm van een abonnementsdienst. Een website dient maandelijks onderhouden te worden. Onderhoud bestaat uit het maken van back-ups, het uitvoeren van updates en het herstellen van elementen die (nog) niet compatible zijn.

  Ja, wij voldoen aan de AVG wetgeving. Met onze opdrachtgevers en onze leveranciers hebben we verwerkerovereenkomsten getekend en voor de technische voorzieningen hebben we beveiligingsmaatregelen genomen.