SEO & Linkbuilding

Met de term ‘zoekmachine optimalisatie’ generaliseren we de initiële doelstelling om beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google. De organische vindbaarheid (onbetaald) wordt bepaald door de mate waarin er onderhoud wordt gegeven aan zoekmachine optimalisatie (SEO) en linkbuilding.

SEO
SEO onderhoud betreft het periodiek onderhouden van de website zodat deze blijvend geschikt is voor de zoekmachines en waarbij we werken we aan verbetering van de vindbaarheid in deze zoekmachines. Deze werkzaamheden zijn deels zichtbaar (op de website) en deels onzichtbaar (indexering).

Voor de start van een website is het enorm belangrijk dat we in ieder geval in de beginperiode SEO onderhoud uitvoeren. En daarom breiden we de eerste maanden uit met Navigatie Optimalisatie. Een goede opbouw is belangrijk voor een website, want de robots van de zoekmachines springen van pagina naar pagina. Deze sprongen willen ze snel en goed kunnen maken. En we willen dat alle pagina’s worden beoordeeld. Al tijdens de web development houden we hier rekening mee. En we controleren de voortgang extra tijdens het SEO onderhoud in de eerste periode na oplevering.

Linkbuilding
Linkbuilding is het verzorgen van backlincks (externe links) naar de website. We gaan dan op zoek naar interessante websites die een link plaatsen naar deze website.
Naast reguliere websites (startpagina’s etc.) gaan wij actief op zoek naar relevante pagina’s die een hogere score hebben in Google dan de website op dat moment zelf heeft. Google ziet deze ‘aanbeveling’ als een teken van deskundigheid en dus relevantie.
Het komt ook voor dat er nieuwe content nodig is (bijvoorbeeld een blog of interview). Het creëren en plaatsen van eigen unieke content noemen we content seeding en valt ook onder linkbuilding.

Wil jij ook hoger in de organische zoekresultaten van Google komen? Neem dan contact op met Braincandy. Wij werken uitsluitend met Google Premium professionals en garanderen dat jij gevonden wordt.

Contact