SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

SEO (ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE).

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Met SEO krijg je meer online bekendheid en trek je de juiste bezoekers naar je website. En dat zonder te adverteren. Het betreffen de organische (gratis) zoekresultaten.
Als SEO werkzaamheden goed zijn uitgevoerd, wordt jouw website hoog in Google getoond wanneer er op jouw product/dienst gezocht wordt. En die klik op jouw website link is gratis.

Hoe kom ik organische hoog in Google?

Een voorwaarde om organisch hoog in Google te scoren is dat je website geoptimaliseerd is. Dit betekent dat de website moet voldoen aan die elementen die voor Google waardevol zijn. In de eerste plaats moet de website voor Google goed te ‘lezen’ zijn zodat Google de website kan indexeren. Daarnaast moet de techniek van de website in orde zijn (is heel breed), moet de paginasnelheid geoptimaliseerd zijn en moet de content (inhoud) ook daadwerkelijk aansluiten op de interesse van de bezoeker. We werken dus ontzettend veel aan de on-page factoren alsmede aan het uitbreiden en specialiseren van de content. En als laatste, maar zeker niet de minst belangrijke factor, is autoriteit belangrijk. Onder autoriteit verstaat Google het aantal waardevolle links op externe goede websites, die naar jouw website linken. Het verbeteren vna de autoriteit noemen we ‘linkbuilding‘.

Waarom Zoekmachine Optimalisatie

De reden waarom jij zou moeten investeren in Zoekmachine Optimalisatie is omdat er ontzettend veel geklikt wordt op websites die bovenaan Google staan. En al die kliks kosten niets. Bovendien houd je met SEO de macht bij jezelf. Eenmaal hoog in de zoekresultaten van Google heb je daar lange tijd (concurrentie)voordeel van. En mocht je een nieuw product/dienst toevoegen aan je website dan wordt dat gelijk opgepikt door Google.
Zoekmachine Optimalisatie is een proces voor de middellange termijn: het duurt even voordat je bovenaan staat, maar als je eenmaal op de toppositie bent dan blijf je daar dus lang van profiteren.

Onze SEO werkzaamheden

  • Website optimalisatie: het verbeteren van de technische elementen van de website (bijvoorbeeld pagespeed en on-page factoren) en de gebruikersvriendelijkheid.
  • Linkbuilding: het genereren van kwalitatieve externe links naar jouw website.
  • Content creatie: het maken van relevante en waardevolle informatie dat aansluit op de behoeften van je doelgroep (tekst, blogposts, beeld, etc.).

DE VOORDELEN

Het grote voordeel van Zoekmachine Optimalisatie, SEO, is de lange termijn waarin je profijt hebt van je toppositie in Google. Met een bovenste plek in de Google zoekresultaten creëer je een stabiele stroom van website bezoekers.

  • Onbeperkt gratis klikken
  • Verbetering van website in zijn geheel
  • Langdurig profijt van toppositie in Google
  • Expertise in zowel Website Optimalisatie, Linkbuilding en Content creatie

Wil je weten wat de SEO mogelijkheden zijn voor jouw website? Contacteer Braincandy voor een gratis technische scan van jouw website.

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Ga naar de bovenkant