Druk & Print

DRUK & PRINT.

Drukwerk is een van de oudste vormen van reclame maken. En nog steeds is het een heel krachtig middel. De techniek (machines, drukmethodes en software) heeft niet stilgestaan en daardoor zijn de toepassingen heel breed geworden. Van de folder tot en met het bestekzakje en van het display in de winkel tot en met het parfumdoosje.

Netwerk

Braincandy heeft een zeer uitgebreid netwerk van drukkerijen. Voor elke toepassing kennen we een gespecialiseerd bedrijf. Denk aan grote oplages flyers, verpakkingen met foliedruk, dikke jubileum boeken, presentatiemappen, stickers en etiketten, rotatiedrukwerk voor direct mail, notitieblokken, etc. Het netwerk bevindt zich in binnen- en buitenland en we zijn altijd transparant over de herkomst.
Lees meer over onze printmanagement service.

Grafische producten

Een greep uit ons drukwerk assortiment: briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, combola’s, folders, magazines, brochures, kaarten, uitnodigingen, posters, offerte- en presentatiemappen, geschenkverpakkingen

Eigen beheer

Een deel van de grafische producties voeren wij in eigen beheer uit. Dat zijn:

  • Digitaal drukwerk (kleine oplages en snel klaar)
  • Direct mail (lees meer over onze dm organisatie)

DE VOORDELEN

Wil je advies over jouw drukwerk product? De kans is groot dat je dit laat drukken bij je vaste drukkerij die daar niet echt de juiste machines of afwerkingsapparatuur voor heeft staan. Advies van Braincandy is juist producent- en machineonafhankelijk. Voor jouw aanvraag ontvang je de best bijpassende productiemogelijkheid.

  • Voor elke type drukwerk een gespecialiseerde drukkerij
  • Groot netwerk dus ruime keuze en scherpe prijzen
  • Advies en keuze in (duurzame) alternatieven

Vraag vrijblijvend een offerte op bij Braincandy! Braincandy weet waar Abraham de mosterd haalt. Overtuig jezelf van onze service en scherpe prijzen.

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Ga naar de bovenkant