Web design

WEB DESIGN.

“Ik wil hoog in Google gevonden worden en dus vind ik het design van de website minder belangrijk”, zeiden er velen. FOUT.

Ja, hoog in Google gevonden worden is belangrijk, maar de vormgeving van jouw website is minstens zo belangrijk. Je wilt de bezoeker namelijk op jouw website houden en je doel behalen: aankoop, engagement, entertainen, etc. En met een slecht design, bijvoorbeeld een design dat niet past bij jouw organisatie of publiek of een design dat zelfs afstoot, gaat het niet lukken om een website bezoeker te laten converteren.

Huisstijl restyling

De vormgeving van je website staat echter niet op zichzelf. Het design moet passen bij de huisstijl en de rest van je communicatie uitingen. Dikwijls komt het voor dat de huisstijl wat verouderd is. In die gevallen bieden wij ook een geheel nieuwe huisstijl aan waarbij we herkenbare elementen behouden. En deze stijl voeren we dan ook door in alle andere uitingen (drukwerk, e-mailings, banners, reclamemateriaal, etc.). Lees meer over huisstijl ontwikkeling van Braincandy.

Restyling oud logo Nieuw Leven logo
Restyling nieuw logo Nieuw Leven Facility Groep logo
restyling oud logo drukkerij Van den Bosch & Fikkert
Restyling nieuw logo Drukkerij Van den Bosch & Fikkert logo

Keuze in web design

Bij de vormgeving voor een website zijn er verschillende keuzes. Zo kun je kiezen uit een website op basis van een template tot en met een volledige maatwerk website of een combinatie van beide. Wat jij kiest is afhankelijk van jouw bedrijf en de doelstellingen. Zo zal een grote webshop eerder kiezen voor maatwerk en zal een klein tot middelgroot bedrijf heel tevreden zijn met een website op basis van een template. Wat jouw keuze ook is, bij Braincandy zorgen we voor een website resultaat waar jij tevreden mee bent én dat alle technische specificaties heeft om organisch een hoge positie in Google te behalen.

DE VOORDELEN

Laat jij een website maken door Braincandy dan heb je het voordeel dat wij meedenken met jouw doelstellingen en wensen. Kies je voor een website op basis van een template en is er iets nodig dat niet in het template zit, dan kunnen onze programmeurs ook (deels) maatwerk toepassen.

  • Website op basis van template, maatwerk website of een combinatie van beide
  • Web bouwers met kennis van html en css
  • Tevredenheidsgarantie

Voor een website naar wens neem je contact op met Braincandy.

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Ga naar de bovenkant