SEO tekstschrijven

SEO TEKSTSCHRIJVEN.

Wie gaat jouw verhaal vertellen? Met titels die aanspreken en woorden die blijven hangen? En belangrijk voor websites: dat de teksten goed in Google gevonden worden en dat deze ook prettig leesbaar zijn! Onze tekstschrijfster gaat graag aan de slag voor heldere, to-the-point teksten die passen bij jouw vakgebied.

Wij maken teksten voor: vacatures, nieuwsbrieven, (corporate) storytelling, wervende campagnes, SEO webteksten, persberichten, blog berichten en handboeken.

Wat is goede content?

Goede content is unieke content. Hiermee onderscheid je je van de concurrenten, betrek je jouw publiek, lok je (re)acties uit en creëer je social engagement. Met goede content zorg je er voor dat jouw publiek zich meer en meer verbonden voelt met jouw organisatie. Dit noemen wij ook wel merkmanagement. En dat leidt tot meer betrokkenheid, leads en uiteindelijk conversies. En goede content is key voor je online vindbaarheid. Lees in dit blogartikel meer over hoe je relevante content maakt.

DE VOORDELEN

Laat jij je teksten schrijven door onze tekstschrijver, dan heb jij daar veel voordeel bij. Onze tekstschrijver is een generalist met een brede algemene interesse. Een type die van alles wat weet, dat aanvult met research en die zich hierdoor moeiteloos in de meest uiteenlopende onderwerpen inleeft. Ze heeft gestudeerd en weet met gemak jouw verhaal op papier te zetten.

  • Doelgericht en prettig taalgebruik
  • Jouw verhaal krachtig op papier of web

Heb je een grote (content) opdracht en wil je vooraf toch even kijken of onze schrijfstijl bij jou past? Geen probleem. Om je te overtuigen schrijven we graag een proeftekst voor jouw opdracht.

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Een complete gids: Voordelen van zoekmachine adverteren voor kleine bedrijven

28 juli 2021|Marketing, SEA, Webshop, Website|

Groot of klein, vrijwel elke ondernemer heeft behoefte aan online marketing. Voor sommigen is het hun enige verkoopkanaal, anderen zetten online marketing in voor hun branding strategie. Maar omdat online marketing een gespecialiseerd, technisch uitdagend en vooral divers vakgebied is, is het voor kleine ondernemers lastig te bepalen wat voor hun de beste toepassing is en welke investering daarbij hoort. In dit artikel probeer ik een volledig overzicht te maken van de voordelen van zoekmachine adverteren voor kleinere bedrijven.