Vormgeving

VORMGEVING.

Het visueel vormgeven van campagnes in verschillende media is niet voor elke vormgever weggelegd. Ieder kanaal vereist weer eigen specificaties, de do’s en dont’s in design. Het primaire gereedschap van de professionele vormgever is de creatieve geest. Direct daarna komt de technische competentie.

Vormgeving voor brede toepassingen

Vormgeving gaat veel verder dan de grafische toepassing. Het vereist zowel artistieke als technische vaardigheden en strekt zich uit van het traditionele drukwerk en promotiemiddelen tot de interactieve media. De meestvoorkomende media vormgeving zijn:

Deze media uitingen worden door Braincandy verzorgt als onderdeel van een multimedia en/of een crossmedia campagne en ter versterking van de huisstijl.

DE VOORDELEN

Vormgeving voor uiteenlopende media uitingen kun je door Braincandy laten verzorgen. Met de huisstijl als basis en het media kanaal als richtlijn maken we uitingen voor tal van marketing toepassingen.

3 TOEPASSINGEN

  • Brede media mogelijkheden
  • Huisstijlbewaking
  • Creatief en technisch sluitend

Laat ons weten voor welke creatieve uitdaging jij staat!

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Een complete gids: Voordelen van zoekmachine adverteren voor kleine bedrijven

28 juli 2021|Marketing, SEA, Webshop, Website|

Groot of klein, vrijwel elke ondernemer heeft behoefte aan online marketing. Voor sommigen is het hun enige verkoopkanaal, anderen zetten online marketing in voor hun branding strategie. Maar omdat online marketing een gespecialiseerd, technisch uitdagend en vooral divers vakgebied is, is het voor kleine ondernemers lastig te bepalen wat voor hun de beste toepassing is en welke investering daarbij hoort. In dit artikel probeer ik een volledig overzicht te maken van de voordelen van zoekmachine adverteren voor kleinere bedrijven.