Google Search

GOOGLE SEARCH.

Google Search is een advertentiemogelijkheid van Google Ads. De Google Search campagnes betreffen de (reguliere) tekstadvertenties bovenaan de Google zoekresultaten. Met Google Search advertenties kunnen we heel gericht targeten op jouw doelgroep en zorgen voor extra én gericht verkeer naar jouw website.
Google Search werkt met klikkosten. Iedere klik op jouw advertentie (website link) kost geld. Het is onze taak om die kliks zo relevant mogelijk te maken. En in combinatie met SEO kunnen we de kosten per klik ook verlagen. Lees in dit artikel meer over hoe SEO bijdraagt aan verlaging van jouw klikkosten: Hoe SEO en SEA elkaar versterken.

Waarom Google Search?

Google Search advertenties zijn de meest bekende en gebruikelijke manier van adverteren op Google. Ze zijn voor vrijwel iedereen op een rendabele wijze toepasbaar. Met Google Search advertenties kun je een groot en relevant publiek bereiken en werken aan je bekendheid en imago.

DE VOORDELEN

Het grote voordeel van het laten uitvoeren van Google Search advertenties door Braincandy is dat je een deskundig team tot beschikking hebt dat voor jou bezig is om de beste resultaten uit jouw Google Search campagnes te halen. Daarbij wordt gelet op het verkeer naar jouw website, het klikgedrag en de biedingsstrategie. Met Google Search bereik je mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst.

  • Specifieke targetmogelijkheden
  • Beheersbare kosten

Ben je al bezig met Google Search advertenties en werken ze niet naar tevredenheid? Laat dan een scan uitvoeren door Braincandy!

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Ga naar de bovenkant