Over Braincandy.

Het intelligente en verleidelijke.
De brains en de candy.

Over Braincandy

WAAROM BRAINCANDY?

Bij Braincandy staan gedreven marketeers, creatievelingen en specialisten klaar voor jou! Wij zijn jouw bonuscollega op afstand en altijd bereikbaar om mee te denken of strategisch advies te geven.

En ook als je de marketing goed op orde hebt vind je in ons een professionele partner. Als je wilt finetunen en op zoek bent naar net dat beetje beter. Een frisse wind, betere resultaten, meer inzicht.

BRAINCANDY IS ER VOOR JOU:

Loopt het allemaal nog vlot? Zijn de resultaten naar wens? Kan het beter? Moet er iets anders? Laat door Braincandy een scan maken van je marketingactiviteiten en ondervind of de inspanningen en investeringen optimaal zijn.

Wij geloven een juiste inzet van het marketingbudget, de kracht van herhaling en raak schieten. Welke kanalen zijn van toepassing voor jouw doelstelling en hoe zet je ze in voor het beste resultaat? Braincandy geeft kanaalonafhankelijk advies.

Drukwerk, direct mail, digitale masten, sign, autobelettering. You name it, we know it. Braincandy kent de wegen, heeft een groot grafisch netwerk en spreekt het jargon. We adviseren, begeleiden en coördineren en houden jou geïnformeerd.

Herhaling en herkenning, dat is de kracht van media. Alle campagnes en producten worden door ons vormgegeven in dezelfde stijl, passend bij het marketingkanaal en aansluitend op de huisstijl van de opdrachtgever.

Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat onze collega’s doen, wat het toevoegt aan jouw organisatie en welke resultaten er worden bereikt. Daarom zullen we altijd een adviserende rol aannemen als het gaat om afstemming van de werkzaamheden, accountability en budget inzet.

Vakliteratuur, toonaangevende nieuwsplatformen en praktijktrainingen. We doen er aan mee en we volgen het op de voet. We zijn zeker van de no-nonsense, maar willen onze strategieën graag onderbouwen met theorieën, voorbeelden en best practices.

TOP 3 ONLINE MARKETING.

Met een hands-on mentaliteit, resultaatgerichte drijfveer en passie voor online marketing behalen we maximaal resultaat voor elke situatie. En dat is mogelijk omdat we het in eigen beheer uitvoeren. Met name op het gebied van online marketing is het belangrijk dat je samenwerkt met een specialist.

WEB

Aansprekende en functionele websites die Google vriendelijk worden gebouwd

WEB DEVELOPMENT

[TIP] Laat je website bouwen door een online marketeer!

SEA

Adverteren in Google Ads: Search, Display, Shopping en Remarketing campagnes

ADVERTEREN OP GOOGLE

[TIP] Geoptimaliseerde campagnes in Google zorgen voor conversie!

SEO

Een betere Google ranking door web optimalisatie, content en linkbuilding

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

[TIP] Door goede SEO worden je Google Ads klikkosten verlaagd!

OVER BRAINCANDY.

Onconventioneel en pragmatisch. Zo kunnen we Braincandy het beste omschrijven. Wij gaan niet uit van de gebaande paden, maar vinden het ook niet altijd nodig om steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Het uniek zijn en het benoemen van het onderscheidend vermogen, daar zit de kracht.

Kwaliteit en resultaat. Dat zijn onze uitgangspunten bij elke opdracht. Zo staan wij in voor klanttevredenheid en loyaliteit. Jij bepaalt uiteindelijk ons succes.

Fair in prijs en product. Daarmee bouwen wij aan onze toekomst en aan een transparante en duurzame relatie met onze partners.

Bekijk bedrijfsfilm

(Geluid aan en …. wait for it…)

Bekijk onze animatie film

Nieuwsgierig naar Braincandy?

OPDRACHTGEVERS.

LEES ONZE BLOG.

MARKETING

THINK IT, DO IT, CHECK IT.

Ga naar de bovenkant