Drone

DRONE.

Drone film & fotografie is enorm populair en met name voor marketingdoeleinden zoals op een website. Met een drone kun je vanuit de lucht spectaculaire beelden maken binnen- en buitenshuis. Waarom drone beelden zo veel toegevoegde waarde hebben op websites? Omdat je met een drone in één oogopslag kunt zien waar het om gaat. Zo kun je met een drone goed werkplaatsen, bedrijfspanden, bouwgronden en buitengebieden in beeld brengen.

Voor onze opdrachtgevers brengen we vaak bedrijfspanden en werkprocessen in beeld. En ook door gemeentes en projectontwikkelaars worden we regelmatig gevraagd om bouwterreinen vast te leggen. Bekijk bijvoorbeeld de website en drone video’s en foto’s die we voor de Gemeente Almere hebben gemaakt: www.bedrijventerreinenalmere.nl

DE VOORDELEN

Het grootste voordeel van het inhuren van onze drone piloot is dat wij met een marketingvisie naar jouw opdracht kijken. We maken niet enkel een video of foto, we kijken in eerste instantie naar het marketingkanaal of de toepassing waarvoor we drone beelden maken. Bijvoorbeeld voor social media, voor op je website of ter naslagwerk.

  • Professionele drone + alle toebehoren (Mavic Pro)
  • Hoogte vanaf een paar meter tot 3.000 meter hoogte
  • Afstanden tot wel 7 kilometer
  • Ervaren piloot

Geïnteresseerd in drone video en fotografie? Neem dan contact op met Braincandy. We bespreken jouw wensen en verwachtingen en leggen je precies uit wat we met onze drone voor jou kunnen betekenen.

BEKIJK OOK

LEES ONZE BLOG.

Ga naar de bovenkant